Cât a plătit Nicolae Robu pentru a-și ține ziua onomastică la Filarmonica...

Cât a plătit Nicolae Robu pentru a-și ține ziua onomastică la Filarmonica „Banatul”. Cine a venit să achite suma

1
DISTRIBUIȚI

Pentru al doilea an consecutiv, primarul Timișoarei Nicolae Robu își ține ziua onomastică într-o locație inedită: Filarmonica Banatul. 

Ora pe care edilul-șef a perecut-o în foaierul instituției, alături de invitații săi, l-a costat 100 de lei.


„I-am luat în primul rând bani de chirie. I-am spus să nu se supere, i-am dat factura şi chitanţa. Am primit banii înainte cu două zile. A venit Sanda Greblă (angajată în cadrul Direcției Edilitare a Primăriei Timișoara și unul din sfătuitorii importanți ai primarului – n.r.) să îmi plătească. A rămas destul de multă mâncare, eu îi mulţumesc”, a dezvăluit directorul Filarmonicii Banatul, Ioan Gârboni, invitat ieri seară la PRESSALERT LIVE.

Potrivit directorului instituției de cultură, oricine doreşte poate închiria sala pentru a organiza un eveniment asemănător. Tariful este acelaşi pentru toată lumea, fie primar, director sau simplu cetăţean. „Închirierea este aceeaşi pentru toată lumea. Este 100 de lei pe oră, când este foaierul disponibil, iar sala este 500 de lei pe oră. Nicolae Robu a închiriat foaierul de sus. A fost o singură oră. La ora 15.00 a venit, iar la 16.00 s-a şi terminat. A fost neaşteptat de scurt. Acum doi ani a plătit două ore. Eu am o relaţie foarte bună. Şi Drăgoi (n.r – Sorin Drăgoi) a plătit. Toată lumea care vrea poate să facă”, a specificat Ioan Gârboni, aflat în studioul HDV.

1 COMENTARIU

  1. Sa ne spuna dl Garboni cum a stabilit chiria de 100 lei pe ora pentru inchirierea foaierului. Daca scadem din aceasta suma TVA-ul ramane o suma infima care nu acopera intretinerea bunului public
    Sa ne spuna dl Robu cum a justificat dna Grebla lipsa de la locul de munca daca in ziua aceea fiind platita din bani publici facea servicii private mentorului ei.
    Vrem cultura , cei care ne ofera si altii care beneficiaza de serviciile culturale se pretind civilizati dar consuma din resturile primarului ???
    Dle Garboni nu stiam ca aveti niste venituri ( de rahat -scuzati ) ca sa va bucurati de resturile mesei festive care de obicei se dau la catelusi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.