Flavius Biea își pregătește revenirea rapidă în ring după primul eșec la...

Flavius Biea își pregătește revenirea rapidă în ring după primul eșec la profesioniști. Pugilistul bănățean a deschis o sală de box la Giroc

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Flavius Biea vrea să facă uitat cât mai rapid eșecul cu ucraineanul Valenty Golovko și începe azi antrenamentele pentru următorul meci. Bănățeanul se pregătește deocamdată în sala de box pe care a deschis-o în comuna Giroc apoi urmează să plece la Manchester pentru un stagiu centralizat în care va fi pregătit de britanicul Ricky Hatton.

În noul an Biea (28 de ani) are un nou preparator fizic în persoana fostului handbalist timișorean Sorin Sărăndan. ”În ceea ce priveşte strict cariera mea de boxer profesionist, astăzi voi începe antrenamentele alături de Sorin Sărăndan, un nou preparator fizic care se va ocupa de mine. Sper să fie de bun augur colaborarea cu el. Voi pleca în Anglia cu aproximativ o lună înainte de primul meci, care cel mai probabil va fi la sfârşitul lui martie sau la începutul lui aprilie. Nu mă voi mai duce la Londra, unde am fost până acum. Am ales oraşul Manchester, unde îl voi avea antrenor pe Ricky Hatton. Sper să-l am în colţ la următorul meci. Mi-aş dori ca acesta să fie la Timişoara, însă cel mai probabil acesta va avea loc la Bucureşti şi abia apoi voi reveni acasă. Rămâne să stabilim data exactă şi locul. Este clar că voi mai boxa la Timişoara, îmi doresc acest lucru. Poate că în viitor voi boxa chiar la Giroc, dacă vom avea o sală corespunzătoare aici. Sper să am mai multe meciuri în acest an şi să fac faţă tuturor provocărilor. Din păcate, ultimul meci nu s-a încheiat cu o victorie pentru mine, dar o să trec peste această înfrângere şi voi deveni campion mondial!”, a declarat Flavius Biea.

Flavius Biea are 12 meciuri la profesionişti, 11 victorii, dintre care şase înainte de limită.

Sala lui Flavius Biea

Flavius Biea Boxing Academy la Giroc

Flavius Biea a deschis recent în comuna Giroc, la sud de Timișoara, propria sală în care vrea să pregătească tineri pugiliști din zonă.


”Am deschis recent o sală de box situată la intrarea în Giroc. Am toate condiţiile aici, încerc să promovez şi alţi băieţi. Sper ca domnul primar din Giroc, Ionel Toma, să fie alături de noi, sunt puţine săli de box la acest nivel la Timişoara şi în ţară. Vrem să aducem noi boxeri atât pentru Timişoara, cât şi pentru Giroc. Îi aşteptăm pe copiii din cele două localităţi, vrem să facem performanţă cu ei, dar pe lângă aceştia aşteptăm oameni de toate vârstele care îşi doresc să se menţină în formă. Sunt invitaţi toţi cei care vor să se mişte, voi fi aici până când voi pleca în Anglia, atunci voi lăsa un antrenor care va ţine antrenamentele. Momentam desfăşurăm antrenamente în zilele de luni, miercuri şi vineri, cu două grupe, în intervalele orare 18-20 şi 20-22. Boxul nu este bătaie, ci un sport care te face mai inteligent şi îţi oferă un alt tip de mişcare faţă de cea din sala de forţă. Boxul înseamnă şi disciplină, vrem ca ei să plece de la sală mai disciplinaţi şi cu o gândire mai sănătoasă. Am avut o discuţie cu domnul primar Ionel Toma, sperăm să înfiinţăm o secţie de box la Giroc unde să fiu antrenor, să mă ocup de copiii care vor să practice acest sport. Antrenamentele mele specifice vor avea loc chiar în această sală. Sala este deschisă, deşi încă nu am inaugurat-o oficial, probabil că voi face acest lucru după următorul meu meci. L-am invitat pe domnul Mihai Leu, care face parte din familia mea, el mi-a deschis calea spre boxul profesionist. Am vorbit şi cu Leonard Doroftei şi Francisc Vaştag, îi aştept şi pe ei la inaugurarea sălii mele din Giroc, sunt trei personalităţi mari ale boxului românesc”, a spus Flavius Biea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.