Oferte de nerefuzat de ziua porților deschise la Urban Beauty Care. Ce...

Oferte de nerefuzat de ziua porților deschise la Urban Beauty Care. Ce surprize exclusive le așteaptă pe doamne și domnișoare (P)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1095789898">

Centrul de remodelare și întreținere corporală Urban Beauty Care din Timișoara organizează, sâmbătă, 3 februarie, de la ora 18.00, ziua porților deschise, evenimentul fiind destinat exclusiv doamnelor și domnișoarelor. Cu această ocazie vor fi prezentate noile aparate și pachetele de remodelare disponibile în acest an, iar echipa Urban Beauty Care va sta la dispoziție pentru orice fel de întrebări.

”Îți recomandăm să vii împreună cu o prietena pentru că la achiziționarea unui abonament de remodelare, al doilea va fi la jumătate de preț, in această seara. Paharul de Prosecco și muzica bună sunt din partea casei”, spune Andrei Dekan, proprietarul centrului.

În cadrul evenimentului se vor putea achiziționa pachete de remodelare la prețuri speciale. Pachete predefinite pentru ziua porților deschise: pachet epilare definitiv 5 ședințe – 325 Lei (două zone mari la alegere, 5 ședințe / zonă); pachet rejuvenare facială – 299 Lei (2 tratamente faciale cu oxigen hiperbaric și acid hialuronic și un tratament oxigeneo); pachet 10 ședinte de masaj – 375 Lei (tipul masajului este la alegere, iar o ședință durează 45 de minute). Surpriza serii vor fi abonamentele de remodelare corporala personalizate la prețuri super speciale si gift card-urile valorice. Abonamentele vor putea fi achiziționate doar în seara evenimentului, care începe la ora 18. Centrul de remodelare și întreținere corporală Urban Beauty Care din Timișoara este situat în Timișoara, pe strada Arieș, nr.3.

Centrul de remodelare corporala Urban Beauty Care deține 12 aparate de remodelare corporala și 3 aparate de ultimă generație pentru tratamente faciale, oferind peste 23 de tipuri de proceduri.

Detalii suplimentare – 0753.033.262 – www.urbanbeautycare.ro facebook.com/urbanbeautycare