Atitudine halucinantă în Primăria Timișoara față de Oscar Berger, directorul ziarului „Timișoara”,...

Atitudine halucinantă în Primăria Timișoara față de Oscar Berger, directorul ziarului „Timișoara”, după mărirea chiriei pentru sediul publicației: „Nu i-a interesat că era grav bolnav” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

La câteva zile după dezvăluirile făcute de PRESSALERT.ro, în urma cărora oamenii străzii care și-au făcut domiciliul în fostul sediu al Ziarului „Timișoara” au fost evacuați de Poliția Locală, clădirea în stare avansată de degradare a redevenit locuită. Într-o stare asemănătoare se află și alte clădiri importante ale orașului de pe Bega, care se pregătește ca să fie Capitală Culturală Europeană în 2021.

Adrian Orza, invitat aseară la PRESSALERT LIVE, a semnalat că în timpul primului mandat al lui Nicolae Robu Primăria Timișoara a mărit chiriile nejustificat, astfel că mulți chiriași au părăsit sediile.


La fel s-a întâmplat și în cazul sediului Ziarului „Timișoara”. Directorul publicației, Oscar Berger, care avea probleme de sănătate la vremea respectivă, s-a aflat în imposibilitatea de a plăti chiria, în ciuda tuturor eforturilor.

Astfel, clădirea a fost părăsită, iar în scurt timp a ajuns în stare avansată de degradare și casă pentru oamenii străzii. Adrian Orza, fost viceprimar al Timișoarei, acum consilier local independent, a atras atenția administrației asupra faptului că chiriile sunt foarte mari, însă răspunsul primit din interiorul Primărie Timișoara a fost halucinant.

„Chiria în acel spațiu a fost mărită exagerat. Când am propus să nu se mărească, mi s-a spus «la revedere«, nu i-a interesant nici de faptul că Oscar Berger era grav bolnav. S-a spus doar «la revedere» și s-a transmis să bea mai puțin, astfel că s-a mărit chiria. De asta sunt spațiile goale. La fel s-a întâmplat și la Bastionul Maria Theresia, unde era expoziție de artă. Atât de mult s-a mărit chiria, încât a fost nevoit să plece. Și noi vorbim de Capitală Culturală Europeană? Să fim serioși!”, s-a revoltat Adrian Orza, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE de aseară, în studioul HDV.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.