Ripensia Timișoara a început anul cu o victorie. Mediop, doar pe margine...

Ripensia Timișoara a început anul cu o victorie. Mediop, doar pe margine la partida cu Fortuna Becicherecu Mic

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ovidiu Ignea / FC Ripensia

Ripensia Timișoara s-a impus la limită în primul test din 2018. Paul Codrea a debutat pe banca roș-galbenilor într-un 2-1 cu Fortuna Beicherecu Mic, grupare lideră în ”Județ”. Echipa de Liga a II-a a folosit încă două nume noi apărute în pregătiri în această săptămână, dar a avut și absențe importante la Urseni.

Codrea nu a putut miza azi pe Horcea, An. Popescu și Dăruială, din motive medicale. Pe lângă Hecsko, în covalescență după operația suferită la genunchi, roș-galbenii nu au mizat nici pe Mediop, revenit în țară, dar cu situația neclară. Atacantul african e în atenția mai multor echipe, inclusiv din Liga I. Doar această destinație fiind preferată de către club. În condițiile în care Zaluschi a rămas la ACS Poli, Ripensia l-a primit pe portarul Mario Contra.


Juniorul a avut ghinion astăzi, greșind la golul Fortunei pe ”orezăria” de la Urseni. De asemenea Ripensia l-a folosit și pe Mădălin Livan, care a evoluat ultima dată la Sebiș.

În primul joc amical din 2018 Ripensia a deschis scorul prin Matiș în minutul 26. Oaspeții au egalat prin Dragoș Croitoru (71) iar reușita de 2-1 i-a aparținut lui Denis Golda (85), care a concretizat pasa oferită de Neamțu.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Burdeț, M. Toma, Apro, C. Toma – Ad. Popa, Zurbagiu, Bobină, Ungureanu – Matiș, Dumiter. Au mai intrat: D. Munteanu, M. Contra – Livan, Semeniuc, Vlădia, Ștoi, L. Tudor, Mânecan, Neamțu, Golda. Antrenor: Paul Codrea.

”Sunt mulțumit de efort, terenul nu a fost în condiții bune. Ne interesa oricum mai mult efortul. E important și că am câștigat, dar cel mai important e că nu ne-am accidentat. Când faci multe schimbări, jocul scade, așa s-a întâmplat în partea a doua. E normal în această perioadă de pregătire. La gol cred că portarul a alunecat și e scuzabil”, a declarat Paul Codrea, tehnicianul Ripensiei.

Următorul joc al lui ”Ripi” va fi miercuri, pe terenul divizionarei C CSM Reșița.

Foto: Ov. Ignea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.