Angajaţii STPT, neplătiţi din luna decembrie, amenință cu încetarea activității

Angajaţii STPT, neplătiţi din luna decembrie, amenință cu încetarea activității

0
DISTRIBUIȚI

Criză la Societatea de Transport Public din Timişoara, unde angajaţii nu şi-au primit salariile din luna decembrie a anului trecut. PRESSALERT.ro dezvăluia faptul că angajaţii fostei regii nu şi-au primit salariile din cauză că administraţia Robu nu a virat în conturile societății contribuţiile aferente plăţii gratuităţilor care sunt achitate de la bugetul local.


Sătui de promisiunile primăriei, angajaţii regiei anunţă că nu este posibil să declanşeze un protest. Înainte însă, mai încearcă o dată cu vorba bună.

„Nu este un protest, ci o depunere de petiţie către domnul primar Robu, deoarece nu ne-am primit salariile din luna decembrie. Suntem în urmă cu o lună de zile. Această petiţie va conţine şi un ultimatum. În cazul în care nu ne vom primi salariile până în 24, vom declanşa conflict de muncă”, ne-a declarat Dumitru Savin, preşedintele Sindicatului Armonia din cadrul STPT.

Deşi primarul Timişoarei, Nicolae Robu, susţinea ieri că agajaţii STPT au primit bani în luna decembrie, Savin susţine că sumele virate în conturi sunt aferente salariilor pe luna noiembrie, de asemenea restante.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.