Şoferi băuţi, fără carnet sau la volanul unor autoturisme cu numere de...

Şoferi băuţi, fără carnet sau la volanul unor autoturisme cu numere de înmatriculare false, depistaţi în Timiş

0
DISTRIBUIȚI

Inconştienţa în trafic depăşeşte orice limită pentru unii şoferi, care deşi ştiu că se află în ilegalitate atunci când sunt la volan, nu le pasă de lucrurile pe care le riscă. Putea să se lase cu urmări mult mai grave în două cazuri, dacă poliţiştii rutieri nu-i depistau în trafic pe conducătorii auto.

Aseară, în jurul orei 20.30, oamenii legii din Făget l-au oprit în trafic pe un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism în Margina, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.


Supus alcooltestului, şoferului i-a reieşit o valoare imensă, de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumuri publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

În aceeaşi zi, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara, au depistat în Sacoşu Turcesc un bărbat de 49 de ani care conducea fără să deţină vreun permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule, fiind într-o maşină care avea ataşate numere de înmatriculare false. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.