Consilier personal al primarului Robu, plătit să facă prezența angajaților zilnic. De...

Consilier personal al primarului Robu, plătit să facă prezența angajaților zilnic. De ce au fost adunați, astăzi, ca la școală, în sala de consiliu

0
DISTRIBUIȚI

Angajații Primăriei Timișoara au fost adunați în sala de consiliu, ca pe vremea școlii când elevii indisciplinați erau școși la careu. În jurul orei 13, consilierul personal al primarului Nicolae Robu, Ionuț Nasleu, și șefa Seviciului Resurse Umane din Primăria Timișora, Rodica Aurelian, au chemat tot personalul și au făcut prezența.


Convocarea a fost făcută în condițiile în care primarul Nicolae Robu este plecat din localitate.

Contactat de PRESSALERT.ro pentru a ne explica motivele acțiunii de astăzi, Ionuț Nasleu a declarat că „Da, am făcut prezența pentru că au venit niște oameni în audiență și au căutat trei șefi de servicii din primărie și nu i-au găsit și nu e normal ca pe banii cetățenilor să nu găsească acești oameni dacă există probleme sau audiențe. Din punctul meu de vedere fiecare angajat trebuie să își respecte programul. Eu am însărcinare să supraveghez prezența prin ordin scris la primarului de când lucrez în primărie. Eu îi cer doamnei Aurelian prezența în fiecare dimineață, precum și situațiile legate de concediii”.

Întrebat ce măsuri se vor lua împotriva angajaților care au absentat, Nasleu a explicat că „unii au fost absenți motivați și că prezența o centralizez la 15:30. Sunt și oameni a căror sarcină este să meargă pe teren”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.