În loc să-i despartă, i-au snopit în bătaie: doi bodyguarzi i-au luat...

În loc să-i despartă, i-au snopit în bătaie: doi bodyguarzi i-au luat la pumni și picioare pe clienții unui restaurant, unde au fost chemați să intervină. Ce pot păți FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: aradon.ro

Doi agenți de pază din Arad au fost reținuți, ieri, de polițiștii arădeni pentru 24 de ore după ce, la sfârșitul lunii ianuarie, au bătut mai multe persoane întyr-un restaurant din Podgoria, în timpul unui conflict pe care au fost chemați să-l aplaneze, potrivit aradon.ro.

Agenții de pază, în vârstă de 27 și 32 de ani, ambii din Arad, erau la serviciu când au fost solicitați să intervină la un restaurant din zona Podgoria, unde între mai multe persoane izbucnise un conflict spontan. Doar că ajunși acolo, agenții i-au luat la bătaie pe cei care… se băteau. La sfârșit, agenții zeloși au folosit și spray lacrimogen.


Cele trei victime ale agenților de pază au ajuns la spital, unde au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma loviturilor primite. Incidentul a avut loc în 26 ianuarie, cei doi agenți fiind reținuți ieri, pentru purtare abuzivă și tulburarea ordinii și liniștii publice. Urmează ca astăzi cei doi agenți să fie prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au identificat şi reţinut doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de purtare abuzivă și tulburarea ordinii și linistii publice. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în dimineaţa zilei de 26 ianuarie, bărbaţii de 27 şi 32 de ani, ambii din Arad ar fi fost solicitaţi de un alt bărbat, angajat al unui local de pe Bulevardul Revoluţiei din municipiu, să intervină în vederea aplanării unui conflict spontan izbucnit în incinta aceluiaşi local. În fapt, cei doi, angajaţi ai unei societăţi comerciale specializate în asigurarea de servicii de pază şi protecţie, ar fi aplicat cu pumnii şi picioarele mai multe lovituri la nivelul corpurilor persoanelor vătămate, cauzându-le astfel multiple leziuni fizice. De asemenea, din cercetări a reieşit că cei bănuiţi de comiterea activităţii infracţionale ar fi utilizat asupra a două dintre victime şi un spray iritant lacrimogen”, se arată într-un comunicat al IPJ Arad, citat de publicația arădeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.