ACS Poli vrea să înșele așteptările de victimă la Craiova. Leo Grozavu...

ACS Poli vrea să înșele așteptările de victimă la Craiova. Leo Grozavu nu poate miza pe un jucător nou și l-a ”iertat” pe Șeroni

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană din Liga I mai are o singură rundă de disputat din sezonul regular și riscă să încheie returul cu un singur succes. Antrenorul Leo Grozavu recunoaște că ACS Poli e clar echipa cu șansa a doua, dar speră la o mică minune pe terenul Craiovei pentru a redresa moralul zdruncinat al elevilor săi.

”E ultima etapă, ne dorim să lăsăm o impresie pozitivă, nu trecem prin cea mai fastă perioadă. Trebuie să acceptăm realitatea. Să arătăm că avem orgoliu. Degeaba vorbim dacă nu arătăm pe teren. Au fost multe greșeli la ultimul joc”, a declarat Leo Grozavu.

Acesta a explicat că ultimele sosiri sunt poate mult spus ”achiziții”. ”Noi am încercat să dublăm anumite posturi. Mai ales partea stângă, Carabela e și sub 21 de ani, Ciaccheri, ținând cont că avem probleme în atac. Am decis să rămână, sper să se integreze, le doresc succes. Sunt jucători care intră în competiție”, a spus Grozavu.

Tehnicianul l-a reprimit la antrenamentele obișnuite pe Alin Șeroni, pe care l-a anunțat exclus după jocul cu Iași. ”Toată lumea face parte din planuri și cu Șeroni am avut o discuție, e nevoie de toți jucătorii… Am avut o discuție, i-am spus ce aștept de la el. Avem nevoie de toți jucătorii conectați. Va fi un play out foarte disputat. Toată lumea fuge de cele două locuri plus unu care duce la baraj”, a conchis ”principalul” lui ACS Poli.

Roman, nu cu Craiova. ”Lucruri în neregulă? Tot”

Mihai Roman a părut o adiție inspirată mai ales la ce oferă lotul timișorean în materie de jucători de atac, dar olteanul nu va putea evolua contra Craiovei conform înțelegerii dintre cele două cluburi.


Nu va fi singura absență a bănățenilor. Gabriel Cânu nu e nici el complet refăcut.

”Munteanu a jucat, dar mai mult am încercat să-l câștigăm pentru meciurile următoare a și fost plecat la București să definitivez tratamentul. Mai avem jucători tineri. Haruț, din nefericire, e la examene”, a precizat Leo Grozavu. Drept urmare acesta va face din nou modificări notabile în prima echipă. ”Suntem nevoiți să facem, pentru că de la joc la joc sunt nevoit să fac multe schimbări. Lucruri în neregulă, așa cum e cazul lui Haruț… Mă refer la tot. Cerul, geamul, iarba, tribunele, tot. Pregătire, tot. Nu pot fi făcute peste noapte, trebuie să ne stabilizăm și să intrăm in normal”, a conchis tehnicianul.

”Sper să ne mobilizeze și pe noi, vor fi probabil 18-20.000, ambientul e pregătit, rămâne ca noi ca oponenți să dăm o replică. Toată lumea ne cântă prohodul, îi putem contrazice pe teren”, a fost o altă replică a antrenorului timișorenilor.

”Toată lumea ne vede victime sigure, dar în fotbal s-au văzut multe. Și cei de la Craiova consideră că au trei puncte asigurate, vreau să transmit starea mea jucătorilor. Va trebui să eliminăm acele greșeli care personal mi-e greu să le înțeleg. Mi-e greu să cred că vom continua așa, sper să fi atins punctul culminant. La ultima partidă. Eu respect ce se întâmplă acolo, e un club serios, in puține orase se întâmplă ce se întâmplă la Craiova, dar va trebui să le câștige pe teren”, a mai spus Grozavu.

Straton: ”Situația nu e așa dramatică”

Portarul Cătălin Straton nu consideră că ACS Poli se află într-o situație așa de gravă ținând cont de ”antecedente”. ”E un meci cu o echipă bună a campionatului. Noi ne-am salvat de la -14, situația nu e așa de dramatică cum spune lumea. Eu sunt sigur că vor veni și zile mai bune. E un meci cu fosta echipă, sperăm să câștigăm, să începem cu încredere play out-ul. Se bat la campionat, nu înseamnă că trebuie să ne speriem. Să demonstrăm că merităm contractele de aici”, a adăugat goalkeeperul.

Partida CSU Craiova – ACS Poli Timișoara, din runda 26, ultima a sezonului regular, se dispută vineri, de la ora 20.45. Bănățenii au 26 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.