Un șef de post de poliție a salvat dintre flăcări doi copii...

Un șef de post de poliție a salvat dintre flăcări doi copii ai vecinilor, lăsați singuri în casă FOTO

0
DISTRIBUIȚI

O familie a fost aproape să ajungă la o adevărată tragedie, însă ajutorul nesperat a venit din partea unui vecin, care a salvat doi copii dintre flăcări. Incendiul a avut loc ieri în comuna Dobra, din judeţul Hunedoara.

Pompierii au fost chemați după ce un incendiu a izbucnit într-o casă din comuna hunedoreană. În interior, se aflau doi copii, de șase luni și patru ani, iar părinții nu se aflau prin preajmă. Din primele informații, din soba în care ardea focul a căzut jar. Flăcările s-au extins în câteva clipe și au cuprins piese de mobilă și textile din casă, iar apoi a urcat pe acoperiș, din care au mistuit aproape 100 de metri pătrați. Un vecin al familiei a intrat însă în casă și a reușit să scoată copiii.

Salvatorul este agent şef de poliţie în cadrul Postului de Poliţie din Dobra. Tudor Darie (foto), în vârstă de 41 de ani, a intrat în casa vecină după ce a auzit plânsetele copiilor. Iniţial a salvat-o pe fetiţa de patru ani, după care s-a întors din nou în locuinţă şi l-a luat pe fratele acesteia, de doar şase luni. Deşi sunt internaţi la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Deva, copiii sunt în afara oricărui pericol.


Autoritatea locală pentru protecţia copilului a fost sesizată pentru realizarea unei anchete sociale în cazul copiilor lăsaţi nesupravegheaţi în casa cuprinsă de flăcări.

Trei echipaje au intervenit la faţa locului. S-au deplasat pompierii de la Secţia Ilia şi Garda Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.