Se strâng semnături la Timișoara, în campania USR care militează pentru excluderea...

Se strâng semnături la Timișoara, în campania USR care militează pentru excluderea penalilor din funcții publice

0
DISTRIBUIȚI
Foto: adevarul.ro

USR Timiș face parteneriat cu societatea civilă din Timișoara. Partidul iese în stradă pentru a strânge semnături privind interzicerea ocupării de funcții publice de către politicienii cu probleme penale. Timișorenii care sunt împotriva penalilor în funcții publice pot merge mâine, de la ora 11.00, în fața magazinului Bega să semneze inițiativa USR care are ca scop final modificarea Constituției. Informații suplimentare pot fi obținute pe farapenaliinfunctiipublice.ro și farapenaliusr.ro.

„Orice cetățean cu vârsta peste 18 ani poate semna această inițiativă.


Totodată, oricine poate să adune liste cu semnături pe care ni le poate aduce fie la sediul cortului, fie la sediul USR Timișoara. Pentru reușita demersului avem nevoie de 500.000 de semnături la nivel național. Noi ne-am propus în Timiș să adunăm 50.000 de semnături. Vom avea cortul pe platforma din fața magazinului Bega. Noi am fi vrut să punem acest cort în una din piețele centrale, din păcate, primăria domnului Robu nu a vrut să ne dea aprobare așa că ne-a adus în una din zonele mai puțin populate, a declarat Dan Reșitnec, vicepresedinte USR Timiș, Coordonator județean al proiectului „Fără penali”, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Laurențiu Rădulescu, reprezentant al societății civile, prezent la conferință, a declarat, la rândul său, că „pentru noi e normal să ne alăturăm unei asemenea campanii în condițiile în care acum un an am lansat platforma Inițiativa Timișoara. Campania face parte din seria de doleanțe pe care le-am preluat din stradă și pe care le-am pus într-un document și care reprezintă programul nostru pe o anumită perioadă. Suntem deschiși la orice fel de inițiative care coincid cu aceste doleanțe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.