Cargo va cânta alături de americanul Marco Mendoza, care a făcut din...

Cargo va cânta alături de americanul Marco Mendoza, care a făcut din nou spectacol la Timișoara FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Basistul american Marco Mendoza a poposit pentru a treia oară la Timişoara, recitalul lui susţinut sâmbătă seara la The Note Pub prilejuind o explozie de bucurie în rândul spectatorilor care au ţinut morţiş să-l vadă la treabă pe artistul care a colaborat de-a lungul carierei cu nume ca Whitesnake, Thin Lizzy, Ted Nugent sau regretata Dolores O’Riordan (The Cranberries).

Seara a debutat cu o surpriză de proporţii, band-ul care a deschis evenimentul fiind cât se poate de apreciat. Muzicienii danezi care alcătuiesc formaţia Blended Brew au oferit un spectacol pe cinste, cât se poate de energic, muzica lor descrisă ca fiind o îmbinare între „70’s şi 90’s rock“ fiind pe placul melomanilor. Trupa care a deschis concertele incluse în turneul de lansare a albumului Viva La Rock a lui Marco Mendoza a oferit un spectacol în adevăratul sens al cuvântului şi a fost primită cu aplauze numeroase de public.

Ca şi-n celelalte apariţii în oraşul nostru, Marco Mendoza a transmis emoţii pozitive încă de la primele acorduri ale concertului său. Dincolo de poveştile muzicale, artistul este un storyteller autentic, interacţiunea sa cu publicul fiind una care asigură un plus de şarm.

Seara a fost completată de cei doi muzicieni care au cântat alături de Mendoza. Britanicul Michael McCrystal (Tygers of Pan Tang) a fost la-nălţime, „executând“ câteva solo-uri apreciate de public iar tobarul Kyle Hughes (pe care timişorenii l-au văzut şi în concertul susţinut de Bumblefoot) a completat reţeta unei seri reuşite din toate punctele de vedere.

Printre artiştii prezenţi la concertul lui Marco Mendoza s-a numărat şi liderul trupei timişorene Cargo, Adi Bărar, care ne-a mărturisit că pe viitor ne putem aştepta la o surpriză.

„Am ratat celelalte concerte pe care le-a avut în Timişoara Marco Mendoza. Astăzi am venit special, de-abia am ajuns acasă de la Baie Mare. L-am mai urmărit pe Marco Mendoza şi pot spune că ne admirăm reciproc. E posibil să facem o colaborare, în funcţie de timpii noştri, vom cânta într-un spectacol împreună. Asta într-o primă fază. Mi-au plăcut băieţii de la Blended Brew, care au deschis spectacolul, au fost bine pregătiţi şi demni de laudă. Marco Mendoza se vede de la distanţă că e un artist matur care ştie să exprime stările lui“, ne-a declarat Adi Bărar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.