Misiune imposibilă pentru PSD Timiș, primită de la Liviu Dragnea. Număr enorm...

Misiune imposibilă pentru PSD Timiș, primită de la Liviu Dragnea. Număr enorm de oameni, pentru mega-mitingul de la București

0
DISTRIBUIȚI

Agitatie mare, astăzi, la ședința Biroului Permanent Județean al PSD Timiș unde unul dintre punctele discutate a fost mobilizarea pentru mega-mitingul anunțat de Liviu Dragnea. Filiala a primit o misiune imposibilă din partea conducerii centrale a partidului – să ducă nu mai puțin de 10.000 de oameni la București.


Anunțul a fost făcut de președintele interimar al PSD Timiș, Călin Dobra, care este și președintele consiliului județean.

Pe lângă numărul enorm de oameni care trebuie adunați pentru a susține familia tradițională, una dintre problemele cele mai greu de rezolvat este deplasarea acestora din Timișoara la București. Pe lângă autocare, s-a anunțat că o variantă luată în calcul ar fi garnituri speciale de tren care să-i ducă pe membrii de partid și simpatizanți în capitală și înapoi. Nu se știe cum va putea filiala să suporte costurile acestei deplasări mamut care se ridică la cel puțin 300.000 euro.

Unii dintre primarii prezenți la ședință s-au amuzat de solicitare, susținând că vor veni la București cu cei zece membrii ai filialei locale. Au existat și voci care au susținut că este vorba de o solicitare doar de imagine a șefului PSD care vrea să distragă atenția de la ce se întâmplă în Parlament și că, de fapt, nu se va putea niciodată realiza o astfel de mobilizare. Subiectul a rămas în discuție, liderii filialei încercând să găsească soluții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.