O fetiţă de patru ani, în stare critică după ce a fost...

O fetiţă de patru ani, în stare critică după ce a fost izbită din plin de o maşină

0
DISTRIBUIȚI

Tragedie pentru doi părinţi din vestul ţării. Fetiţa lor de doar patru ani şi jumătate se zbate între viaţă şi moarte, după ce ieri a fost lovită de o maşină, la Ticvaniu Mare, în judeţul Caraş-Severin, potrivit radioresita.ro.

Victima a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean din Reşiţa, fiind transportată ulterior la Timişoara, unde noaptea trecută a fost operată.


Poliţiştii au fost la locul accidentului şi au constatat că şoferul nu consumase alcool, însă nu a mai putut evita accidentul, după ce fetiţa a sărit în faţa autoturismului. Aneta Liliana Gruiescu, o apropiata a familiei, a spus că există şanse slabe de supravieţuire în cazul fetiţei. „Medicii nu i-au mai dat nicio şansă. A fost operată azi-noapte. Maşina care a lovit-o este o Dacia Duster albă din județul  Olt.  Până  în prezent șoferul nu a luat legătura cu părinții. Acum jumătate de oră ambii parinți plângeau și mi-au zis că medicii nu-i mai dau nicio şansă”, a declarat aceasta pentru sursa citată.

Pe Facebook a fost deja lansată o campanie de ajutorare a familiei care trece prin clipe extrem de dificile în aceste momente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.