Primăvară la Poliţia Locală. Agenţii patrulează pe segway, scutere şi cu şalupa...

Primăvară la Poliţia Locală. Agenţii patrulează pe segway, scutere şi cu şalupa pe Bega

0
DISTRIBUIȚI

Paradă de dotări la Poliţia Locală din Timișoara odată cu venirea primăverii. Cei aproape 300 de agenți din cadrul instittuției din subordinea Primăriei Timișoara vor patrula pe străzile din oraș, dar și pe Bega cu dotările de ultimă generație cumpărate cu bani de la Primăria Timișoara. În parcul auto au direcției conduse de Dorel Cojan se regăsesc segway-uri, scutere, dar și o șalupă de 30.000 de euro, cu care oamenii legii patrulează pe Bega.

„Polițiștii locali desfășoară în această perioadă patrulări deplasându-se cu ajutorul segway-urilor din dotare, o dată cu încălzirea vremii aceste mijloace de patrulare, alături de motoscutere și șalupa Biroului de Patrulare Navală, aducând un plus în mobilitatea efectivului de polițiști locali.


Astfel, polițiștii locali care se deplasează pe segway-uri pot fi văzuți pe pistele special amenajate pentru biciclete, unde aplică sancțiuni și colante autoadezive conducătorilor auto care își parchează mașinile pe acestea. Încă din primele două zile au fost aplicate 15 sancțiuni la aceste capitol în mai multe zone ale orașului. De altfel, tot de două zile a fost relansată la apă și șalupa Poliției Locale cu care polițiștii locali supraveghează menținerea unui climat de liniște și siguranță pe canalul Bega și pe malurile acestuia, dar și pentru integritatea investițiilor realizate din fonduri europene”, a transmis Poliţia Locală Timişoara printr-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.