Accident grav la Timișoara. Un biciclist a murit lovit de o mașină

Accident grav la Timișoara. Un biciclist a murit lovit de o mașină

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă a murit în această dimineață, în Timișoara, după ce a fost lovit de o mașină. Bătrânul mergea pe bicicletă, a făcut o manevră greșită și a fost acroșat de un autoturism care circula regulamentar.

Biciclistul în vârstă de 70 de ani se deplasa pe strada Ardealului şi a vrut să facă stânga, însă nu s-a asigurat, iar maşina l-a lovit în plin.


Bărbatul a murit pe loc, medicii din ambulanța chemată la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viaţa.

„Un biciclist de 70 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Ardealului din Timişoara, dinspre b-dul Dâmboviţa, la intersecţia cu strada Lămâiţei a efectuat virajul spre stânga fără să se asigure, moment în care a fost acroşat de conducătorul în vârstă de 27 de ani al unui autoturism. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Biciclistul a decedat la faţa locului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă”, a transmis Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Foto: arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.