Dezvăluire șoc despre tergiversarea dosarului porții prăbușite care a ucis un tânăr...

Dezvăluire șoc despre tergiversarea dosarului porții prăbușite care a ucis un tânăr pe Calea Lugojului. Ce magistrat important a fost acuzat de avocatul Carmen Obârșanu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

La aproape opt luni de când tânărul student timișorean Vlad Baici a fost ucis, în timpul furtunii abătute asupra Timișoarei, de poarta de intrare în oraș situată pe Calea Lugojului, autoritățile nu au pus pe nimeni sub acuzare, în ciuda șirului de ilegalități prin care s-a făcut reabilitarea construcției. Invitată la emisiunea PRESSALERT LIVE, avocata Carmen Obârșanu a acuzat că prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, Claudia Irina Chivu, este interesată să blocheze ancheta.

„Există un lanț. Cine a venit din Caransebeș la Timișoara? Tuducan și Claudia Irina Chivu, prim-procuror, cercetată de CSM (n.r – Consiliul Superior al Magistraturii) pentru că un dosar privindu-l pe Robu a stat prea mult blocat. A fost cercetată! Chivu se ferește de mine pentru că ea știe că eu știu. Într-un alt dosar, cu tânăra răpită de pe stradă, în Timișoara, abuzată apoi, aceeași Irina Chivu se apucă și vizează favorabil pentru clasarea dosarului.


Ce se întâmplă în acest Parchet local?”, a comentat avocata Carmen Obârșanu, invitată la PRESSALERT LIVE.

Întrebată de ce crede că prim-procurorul Claudia Irina Chivu încearcă să blocheze ancheta, Carmen Obârșanu a subliniat, spunând că: „Cine este prietenul lui Robu? Tuducan. De la Caransebeș a venit Tuducan, dar și Irina Chivu, iar aceasta este doar una dintre legături”. Om de afaceri, Teodor Tuducan este cunoscut ca fiind prietenul de concediu al primarului Nicolae Robu, cel care, favorizat de administrația Robu, a construit ilegal benzinăria în intersecția de la Modern.

Deși procurorul de caz este Alexandru Ceaușu, avocata Carmen Obârșanu a spus că acesta nu deține nicio suveranitate în dosarul porții de pe Calea Lugojului. „Nu este chiar suveran. Prim-procurorul poate constata că procurorul de caz tergiversează cercetarea”, a spus invitata PRESSALERT LIVE.

Avocata Carmen Obârșanu a fost revoltată când a vorbit despre cazul porții care a dus la moartea tânărului Vlad Baici, în care nimeni nu a fost pus sub acuzare momentan. „Omul acela a murit din cauza unor ilegalități săvârșite de oameni care ne scuipă în cap, ne râd în nas. Procurorii stau bine, nu își fac probleme. Dacă nu există presiune, eu cred că nici până la sfâșitul anului nu va fi pus cineva sub acuzare”, a conchis Carmen Obârșanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.