Președintele Academiei de Advocacy, despre susținerea promisă de PSD Timiș pentru Viorica...

Președintele Academiei de Advocacy, despre susținerea promisă de PSD Timiș pentru Viorica Dăncilă: „Probabil li se arătase degetul, s-a transmis că se pot pierde funcții” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

La fel cum a făcut-o pentru susținerea lui Sorin Grindeanu, PSD Timiș este gata să iasă în stradă pentru a-și arăta suportul pentru actualul prim-ministru, Viorica Dăncilă. Sâmbătă, la Timișoara, s-a întrunit comitetul executiv al social-democraților timișeni, care au aprobat o rezoluție de susținere a Vioricăi Dăncilă.

Radu Nicosevici, președinte al Academiei de Advocacy, consideră această mutare drept o gafă monumentală a PSD Timiș.


”Se poate face în politică pasul de la un gest de curaj la unui de pupincurism. Probabil că li se arătase degetul și s-a transmis că se pot întâmpla lucruri, se pot pierde niște funcții, iar ei au reacționat ca atare. Oricum, e ridicol. Toată lumea râde de treaba asta. Adevărul este că Timișoara are o perspectivă excepțională. Avem ocazia să vedem cele două partide importante, PSD și PNL, la lucru, dându-și în petec în fiecare zi”, a spus Radu Nicosevici, prezent la emisiunea PRESSALERT LIVE de aseară.
Aflat la rându-i în studioul HDV, avocatul Cosmin Bolosin a privit situația Vioricăi Dăncilă din perspectiva plângerii penale făcute de președintele PNL Ludovic Orban. „Plângerea fabuloasă a lui Orban nu are nicio legătură cu realitatea. Președintele încearcă cu orice metodă să suspende prim-ministrul. Din punct de vedere constituțional, președintele României nu poate să revoce prim-ministrul, nu are acest atribut de revocare. Încearcă cu această plângere penală să se înceapă urmărirea penală ca să se ajungă să își dea demisia. Nu pot să fiu de acord cu un prim-ministru ca Dăncilă, desigur. Nu are nicio caracteristică pentru funcția aceasta, nu are ce să caute pe poziție”, a specificat avocatul Cosmin Bolosin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.