Proiectul Centurii Sud a Timișoarei, în linie dreaptă. Contestaţia depusă la Tribunalul...

Proiectul Centurii Sud a Timișoarei, în linie dreaptă. Contestaţia depusă la Tribunalul București a fost respinsă

0
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Bucureşti a anunţat decizia în cazul contestaţiei depuse de grupul de firme condus de Trameco împotriva rezultatelor licitaţiei de acordare a contractului pentru construcţia Centurii Sud. În urma acesteia, contractul a fost acordat celor de la Tirrena Scavi în urmă cu câteva luni.


Grupul de firme a decis să conteste direct în justiţie, la Tribunalul Bucureşti, rezultatul licitaţiei. După mai multe şedinţe, instanţa bucureşteană a anunţat decizia în acest caz. „Respinge excepţiile invocate în cauză. Ia act că SC ALPENSIDE SRL renunţă la judecata cauzei. Respinge acţiunea. Respinge cererea reclamantei TRAMECO SA de acordare a cheltuielilor de judecată ca neîntemeiată. Cu recurs în 10 zile de la comunicare, recursul urmând a se depune la Tribunalul Bucureşti, Secţia a II-a Contencios administrativ şi fiscal. Pronunţată potrivit art. 396 al. 2 Cpc, azi 18.05.2018”, se arată în soluţia tribunalului.

Centura Sud va avea lungimea de 25,4 kilometri, iar durata de realizare a lucrării este de 24 de luni. Noua bucată de centură va asigura legătura dintre Calea Lugojului şi Calea Şagului, făcând legătura cu actuala centură, care porneşte din Drumul Naţional spre Arad.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.