Trei nopți de distracție cu mii de petrecăreți la Mamaia Banatului ...

Trei nopți de distracție cu mii de petrecăreți la Mamaia Banatului FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-329264138">

Ca-n fiecare an, Ponton Casa Baraj a devenit și de această dată „Mamaia Banatului“, evenimentul care a sărbătorit ziua de 1 mai find o petrecere – maraton, în cele trei nopți de distracție amatorii de clubbing având parte de entertainament de calitate la Văliug.

Seria de petreceri „MAY I have this Dance of Togetherness?” a debutat sâmbătă noaptea alături de echipa Maestros del Ritmo. John Trend, Elless şi Jay Ko au construit în jurul lor un regal de muzică bună, alături de invitatul special al primei nopţi: SABB. Elveţianul, devenit celebru pentru hit-ul „Illusiones”, şi-a lansat noul album „Radiant” în această lună și a fost primit cu mare interes la primul lui gig din această locație.

Duminică, la fața locului au urcat Dirty Nano, proiectul născut în Timişoara, care numără aproape 2 milioane de ascultări, la remix-ul piesei „Jackpot”, scos la lumină în urmă cu numai câteva săptămâni. Frumoasa olandeză Chelina Manuhutu, Andre Rizo, care tocmai a semnat hit-ul „Boiana”, şi Elless au completat line-up-ul.

Ultima noapte de distracție de la fața locului i-a adus la pupitru pe Alex Kennon, DJ Optick și Adrian Eftimie, care au avut parte de un succes deosebit. Alături de ei au fost prezenți John Trend şi Jay Ko.

Deschiderea oficială a sezonului de vară de la Ponton Casa Baraj va avea loc în 8 iunie, alături de Prâslea b2b Cezar și Vlf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.