ACS Poli a fost părăsită de încă un antrenor. A ales să...

ACS Poli a fost părăsită de încă un antrenor. A ales să pregătească echipa din orașul natal

0
DISTRIBUIȚI
Tavi Benga, al treilea de la stânga la dreapta

Formația timișoreană retrogradată din prima divizie continuă să sufere pierderi și la nivelul staff-ului. După Florin Bătrânu, un alt antrenor din cadrul clubului a ales să o părăsească pe ACS Poli. De această dată e vorba de fostul ”secund” al primei echipei. Octavian Benga, care a acceptat postul de ”principal” la CSM Reșița.

Tavi Benga a fost o constantă în clubul timișorean, fiind antrenor secund în staff-ul mai multor tehnicieni la ACS Poli. Printre aceștia numărându-se Dan Alexa, Ionuț Popa, dar și Rică Neaga.


Ultimul a plecat la rândul său, la fel cum a făcut-o și Florin Bătrânu, acum director la Phoenix Buziaș. De altfel, la nivelul Centrului de copii și juniori al bănățenilor domnește o stare de incertitudine, una de care antrenorii nu sunt deloc încântați.

Radu Birlică, președintele lui ACS Poli, spunea că va avea o discuție zilele acestea cu Octavian Benga, dar antrenorul în vârstă de 37 de ani a fost anunțat aseară ca fiind oficial noul antrenor principal al Reșiței. Gruparea din Valea Domanului a fost în această perioadă în tatonări cu Nicolae Sarcină, finanțatorul din spatele mai multor grupări. Inclusiv al rivalei cărășenilor în lupta pentru promovare, Șirineasa, dar și a Luceafărului. Prin intermediul celei din urmă autoritățile de pa Bârzava sperau să evolueze în eșalonul secund din această vară. Mutarea a picat însă după ce omul de afaceri a venit cu noi pretenții la negocieri. Prin urmare CSM Școlar Reșița va trebui să lupte pe teren pentru obținerea accesului în B.

În ceea ce o privește pe ACS Poli, ultima veste oficială anunțată de club e prelungirea contractului tânărului Cristian Pădurariu (21 ani), care a semnat pe trei ani de zile după ce în ediția trecută a evoluat sub formă de împrumut în Liga a III-a, la CSM Lugoj. Altfel, oficialii mai încearcă să convingă și alți seniori din vechiul lot să continue cu contracte diminuate în B. Curileac, Smaranda și Străuț sunt printre cei care au semnat noi înțelegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.