ACS Poli a mai pierdut un litigiu la CNSL. Ce sumă trebuie...

ACS Poli a mai pierdut un litigiu la CNSL. Ce sumă trebuie să-i plătească unui fost membru al staffului

0
DISTRIBUIȚI
Mihai Alexandru, al treilea de la stânga la dreapta

Timișorenii au intrat în vâltoarea comisiilor federale după problemele financiare din sezonul trecut. Pe lângă jucătorii plecați după retrogradarea lui ACS Poli, un fost membru al staffului, preparatorul fizic Mihai Alexandru, și-a căutat dreptatea și a primit câștig de cauză la FRF după ce nu și-a primit banii cuveniți prin contract.

Circa 6.500 de euro trebuie să primească Mihai Alexandru, preparator fizic prezent în stafful lui Ionuț Popa de la începutul sezonului până în iarnă.


Leo Grozavu l-a preferat la Timișoara pe Ovidiu Chiribici pe acest post începând cu luna februarie.

După câteva amânări de hotărâri Alexandru a primit ieri câștig de cauză la FRF. Clubul pârât, ACS Poli, e obligat să-i plătească suma de 30.935 lei pentru drepturile salariale aferente perioadei august 2017-ianuarie 2018. 1.500 lei cu titlu de prime de joc și 3.000 de lei reprezentând penalități. Alți 455 de lei trebuie să-i plătească timișorenii cu titlu de taxă de procedură. ACS Poli are dreptul la recurs în termen de cinci zile.

De-a lungul sezonului de primăvară conducerea clubului a încercat să se achite doar de o parte din datoriile jucătorilor aflați sub contract.

În ultimele luni Alin Șeroni, Cătălin Straton, Alex Ciucur, Gabriel Vașvari și Cristian Țigănașu s-au îndreptat de asemenea către comisii și au avut de fiecare dată câștig de cauză. Cu toții au părăsit echipa după retrogradare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.