Alin Șeroni rămâne în Liga I. Fostul fundaș al lui ACS Poli...

Alin Șeroni rămâne în Liga I. Fostul fundaș al lui ACS Poli s-a înțeles cu o nouă echipă. UPDATE Cătălin Straton îi va fi coleg

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook

Plecat liber de contract de la ACS Poli după ce s-a îndreptat către comisiile FRF, Alin Șeroni a ajuns la un acord cu o nouă echipă. Fundașul originar din Belinț a semnat cu Dunărea Călărași, nou promovata pregătită de Dan Alexa.

Șeroni (31 de ani) a fost un component important al bănățenilor în ultimele două sezoane și era dorit în continuare.


Jucătorul s-a despărțit de club înainte de să fie declarat liber la comisii, unde și-a cerut și salariile restante. În ediția trecută, încheiată nefericit de timișoreni în Liga I, experimentatul fundaș a înscris două goluri în 23 de apariții.

Dunărea Călărași, noua sa formație, a făcut mai multe achiziții în această vară. Nou promovata antrenată de bănățeanul Dan Alexa i-a mai luat pe Stelian Cucu, Denis Ispas, Georgian Honciu, Filip Grigorov, Aitor Monroy, dar și pe senegalezul Mediop, de la Ripensia, și pe Mihai Roman, care în sezonul trecut a fost împrumutat chiar la ACS Poli.

UPDATE Nu doar Șeroni pleacă liber de la ACS Poli la Dunărea. Portarul Cătălin Straton, plecat în condiții similare, a semnat pe un an de zile cu nou promovata conform arenamedia.ro. Goalkeeperul a fost unul dintre remarcații timișorenilor în ediția trecută, deși echipa a picat, el a apărat în 24 de meciuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.