ASU Politehnica transferă tot din Liga a III-a. Ultima achiziție a sosit...

ASU Politehnica transferă tot din Liga a III-a. Ultima achiziție a sosit de la Deva, dar are și experiența B-ului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Druckeria.ro

ASU Politehnica a făcut a treia mutare a verii. La fel ca primele două transferuri și aceasta e din eșaloanele inferioare. Mijlocașul Adrian Bedea, ultima dată la CNS Cetate Deva, a semnat pe doi ani de zile cu alb-violeții. Conducerea ”Băieților în ghete” negociază în această perioadă noi înțelegeri și cu jucătorii care au făcut parte din lot în ediția 2017-18.

După Bogdan Bozian și Bogdan Nicolescu, ambii de la CSM Lugoj, timișorenii au ajuns la un acord cu un jucător de la opta clasată din C4, Deva. Adrian Bedea (23 de ani) a evoluat în primăvară la CSN Cetate, pentru care a marcat trei goluri în 11 apariții, reușind totodată să-și servească colegii cu pase de gol în cel puțin două rânduri.

Deși provine din C, Bedea are și experiența eșaloanelor (mai) superioare.


A evoluat la Luceafărul în B, reușind să înscrie în sezonul trecut chiar împotriva lui ASU Poli, în meciul câștigat acasă de orădeni cu 4-1. Pentru bihoreni a totalizat 49 de prezențe și patru goluri la nivelul Ligii a II-a. De asemenea el a mai avut o experiență la Putnok, în eșalonul secund maghiar.

Staff completat

Între timp ASU Poli a confirmat și celelalte nume din stafful tehnic ce va fi condus de Cosmin Petruescu. Astfel, antrenorul cu portarii Dragoș Picu revine pe ”Știința”, la fel ca Remus Datcu, responsabil cu pregătirea fizică. Tot în această perioadă conducerea formației susținute de suporteri negociază noi înțelegeri cu componenții doriți din vechiul lor. Printre ultimii care și-au pus semnătura pe un nou contract e mijlocașul Alin Ignea. Acesta rămâne în club cel puțin până în vara lui 2020.

Reunirea ”Băieților în ghete” e programată pe 2 iulie, dar jucătorii vor efectua antrenamente de reacomodare încă de săptămâna viitoare. Primul test al verii pentru ASU Poli va fi cu FC Bazoș, sâmbătă, 7 iulie, la ora 10 pe arena ”Știința”. Data de 11 iulie a fost și ea completată, în cadrul stagiului centralizat de la Sântămaria-Orlea timișorenii vor întâlni Sportul Petrești, grupare din Liga a IV-a Alba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.