Liberalul Ben-Oni Ardelean, mesaj pentru timișenii care participă la mitingul PSD, pe...

Liberalul Ben-Oni Ardelean, mesaj pentru timișenii care participă la mitingul PSD, pe care-l consideră o „paradă comunistă”: „Nu vă faceți de rușine”

1
DISTRIBUIȚI

Mitingul PSD organizat, sâmbătă, în București, la care și-au anunțat prezența și aproximativ 2.000 de membri ai partidului din județul Timiș, a fost asupra criticat de liberalii Ben-Oni Ardelean și Alina Gorghiu.

Senatorul Alina Gorghiu consideră că motivul real al mitingului ar fi susținerea lui Liviu Dragnea, care mâine ar putea afla sentința în dosarul DGASPC Teleorman.

„Motivul adevărat este susținerea domnului Dragnea, care își așteaptă sentința de vineri. Acum se organizează oficial mitinguri de susţinere, cu zeci de oameni. Acesta este un motiv lipsit de legitimitate, n-are clar nicio legătură cu interesul public. Vreau să trag un semnal de alarmă: orice posibil incident de sâmbătă este în responsabilitatea acestui partid inconștient – PSD. Momentul mitingului a fost ales special în ziua de sâmbătă, după eventuala pronunțare a sentinței și nu pot să-l calific decât ca fiind o formă clară de presiune și de intimidare a completului de judecată, care nu poate fi acceptată într-un stat democratic”, a explicat Alina Gorghiu.

De asemenea, deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a afirmat că mitingul PSD reprezintă o „paradă comunistă” și le-a transmis celor din Timiș care participă la marș „să nu se facă de rușine”.

„Fac un apel spre cetățenii din Timiș, fie ei membrii PSD sau nemembri PSD invitați, chemați, obligați să participe la această paradă comunistă de la București, de tip ceaușist, de sâmbătă.


Într-o țară în care există democrație nu am mai văzut partidul la putere aducându-și proprii membri să aibă un marș de susținere. Am văzut asta doar în țările comuniste: în Cuba comunistă, în Coreea de Nord și pe perioada lui Ceaușescu în România, bineînțeles. Dar în nicio țară cu democrație consolidată nu am văzut așa ceva. Cert este că e un marș al rușinii și lucrul acesta trebuie să-l conștientieze toți aceia la care s-a apelat să participe la acest marș comunist de timp ceaușist și să înțeleagă că este important ca peste câțiva ani de zile să nu le fie rușine de ceea ce au făcut. Domnul Dragnea a reușit și reușește să facă lucruri din sfera comunistă și din mentalitatea comunistă pe care o are. Fac un simplu apel: nu vă faceți de rușine, dragi cetățeni din Timiș”, a precizat Ben-Oni Ardelean.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.