Trei DJ timișoreni dau startul petrecerilor rooftop la cel mai mare parc...

Trei DJ timișoreni dau startul petrecerilor rooftop la cel mai mare parc tematic din țara noastră

0
DISTRIBUIȚI
Zoli Kova este rezidentul oficial al petrecerilor de la Arsenal Park

Cel mai mare parc tematic din țara noastră, Arsenal Park din Orăștie, îi invită pe petrecăreți la prima ediție a evenimentului COM’ON THE ROOFTOP, care va avea loc sâmbătă, 9 iunie, de la ora 18.00. „Nu-ți uita ochelarii de soare și hai să ne bucurăm împreuna de view-ul unui apus de soare la înălțime!“, spun organizatorii.

La fața locului vor fi prezenți trei reprezentanți ai scenei electronice din Timișoara. Module este un proiect nou lansat in muzica electronică, proiect care are un succes neașteptat.


Lansat în urmă cu un an, având ca și target petrecerile cu muzica tech house și minimal, activând în multe locații și petreceri private, artistul de pe Bega face parte din lineup-ul unor festivaluri care vor avea loc vara aceasta în România și nu numai.

Mark Nova, un nume deja cunoscut în lumea Dj-ilor revine la pupitru pentru a da startul sezonului de distracție! Începutul anului 2018 a adus o piesă nouă – Dance All Night – care are un succes neașteptat! Mark Nova este rezidentul oficial Arsenal Park.

Alături de ei se va afla și Kataa, un nume cunoscut în lumea DJ-ilor şi a producătorilor de muzică electronică, graţie numeroaselor sale release-uri care au avut succes în diverse clasamente, precum Beatport, Traxsource ori Shazam România și Bulgaria. De-a lungul carierei sale, piesele lui au fost susținute de dj precum: Sam Feldt, Nora En Pure, Yves Murasca, Ben Delay, Marcapasos sau Alex Cruz. Printre piesele care s-au bucurat de un succes deosebit, din palmaresul lui, se numără: „Belief” – împreună cu Valentin Ilie, „Heart Shaped Box“, „Inner Beauty“, „Soleil“, „Dream“ sau remixul la Sofi Tukker – Drinkee (Kataa & Midi Culture Remix).

Petrecerea va avea loc pe terasa Belvedere din Aqua Park Arsenal iar biletele de intrare costă 30 lei pentru băieți și 20 lei pentru fete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.