Alfred Simonis, despre tensiunea din PSD: „Să o lăsăm să treacă”

Alfred Simonis, despre tensiunea din PSD: „Să o lăsăm să treacă”

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD de Timiş, Alfred Simonis spune cu privire la scrisoarea prin care Ecaterina Andronescu a cerut retragerea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului că astfel de discuţii ar trebui să aibă loc în interiorul PSD, nu în afara lui.

„E o scrisoare ca a oricărui coleg.


Sunt de acord cu cei care spun că aceste discuţii trebuie să aibă loc în interiorul partidului. Cred că ar trebui să o lăsăm (n.r., părerea Ecaterinei Andronescu) să treacă”, a declarat astăzi, Alfred Simonis, pentru Pressalert.ro.

Tânărul parlamentar, vicepreşedinte al PSD Timiş, nu consideră necesar ca filiala să dea un punct de vedere oficial, în această situaţie.

Contactat, Călin Dobra, preşedintele interimar al PSD Timiş, a declarat că este în concediu şi că eventuale discuţii despre subiect vor fi purtate în Biroul Politic Judeţean.

De altfel, cele mai multe filiale PSD nu au ieşit cu o poziţie publică vizavi de punctul de vedere al Ecaterinei Andronescu. Printre cele care au făcut-o, însă, sunt organizaţiile de Hunedoara, Sibiu, Suceava, Vaslui şi Bucureşti, sectorul 5.

Ecaterina Andronescu nu este singurul lider al PSD nemulţumit de actuala conducere. Niculae Bădălău şi-a exprimat, la începutul anului, nemulţumirile vizavi de funcţionalitatea partidului. El a cerut „renaşterea democraţiei interne” din partid.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.