Dispar ruinele clădirii din piața din zona Soarelui. Ce va fi inaugurat...

Dispar ruinele clădirii din piața din zona Soarelui. Ce va fi inaugurat în curând în apropiere

0
DISTRIBUIȚI

Ruinele unei clădiri, vechi de peste 15 ani, aflată în piața din zona Soarelui vor dispărea în această săptămână. Potrivit primarului Timișoarei, luni a început demolarea imobilului, unde a existat, în trecut, intenția de a fi realizată o piață de interior, însă proiectul a fost abandonat.

“În sfârșit a început demolarea acelei clădiri, acelor ruine de clădire de fapt, din piața din cartierul Soarelui.


Știm cu toții deja că acolo, cu foarte multă vreme în urmă, a existat o intenție de a construi o piață de interior, clădirea a fost ridicată până la un anumit nivel și a rămas doar cu pereții verticali abandonată de foarte, foarte mulți ani. Acel început de clădire a devenit compromis și s-a recurs la demolare. Luni s-a demolat ceva, ieri iar echipele au fost prezente la fața locului cu utilaje și se continuă demolarea până când locul va fi demolat”, a explicat, ieri, Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a precizat că lângă acea ruină care se demolează este aproape finalizată o nouă parcare, realizată pe un teren care a fost plin de mizerie, care va fi inaugurată în curând.

“Alături este aproape gata o nouă parcare pe un teren care era viran, plin de mizerie și el. Ieri dimineață tocmai veneau utilajele pentru turnarea stratului final de asfalt, stratul de bază fusese turnat săptămâna trecută. Deci, în curând vom inaugura încă o parcare, mai potrivit este să spun că vom da în folosință o nouă parcare de cartier”, a conchis Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.