Teo Milea revine cu două concerte „acasă“, în zona noastră de interes

Teo Milea revine cu două concerte „acasă“, în zona noastră de interes

0
DISTRIBUIȚI
Teo Milea revine cu două concerte în zona noastră

Teo Milea, artistul timișorean care a lansat albumele „On White…and Black Keys” (2012) și „Open Minds” (2015) şi a plecat în toamna anului 2015 în Canada, revine în fața publicului din zona noastră, urmând să susțină concerte la Reșița (vineri 3 august) și Arad (vineri 17 august).

Primul său recital, cel de vineri, va avea loc în Parcul Civic din Reșița de la ora 20.00, evenimentul fiind inclus în „Ziua Diasporei“, organizată de Radio Reșița. Următorul concert din zonă, cel din Arad, va avea loc în cadrul Picnic Festival, un eveniment în aer liber, organizat în cadrul Zilelor Aradului, în perioada 17-26 august pe faleza Mureșului, între Perla și Belvedere.

După apariţia albumului săui de debut, Teo Milea, muzicianul născut în Chişineu Criş a susţinut o serie de concerte atât în ţară, cât şi în străinătate, printre acestea din urmă numărându-se recitaluri în sediul Comandamentului NATO din Bruxelles, sau ca reprezentant al României în cadrul Biofach 2013, cea mai mare expoziţie mondială de produse ecologice, la care au participat peste 90 de ţări, găzduită la Nurnberg.


După ce compoziţiile lui Teo Milea şi-au găsit locul în playlist-ul celebrului radio american SkyFM din New York, mai exact pe radioul numit „Solo Piano“, muzicianul a avut parte de o nouă recunoaştere peste Ocean, albumul său de debut câştigând locul secund în topul „Album of the Year“, alcătuit de specialiştii postului de radio american. Teo Milea a plecat în toamna anului 2015 în Canada și a fost prezent de mai multe ori „acasă“, cea mai recentă apariție a sa în Timișoara consumându-se în luna iunie în cadrul celei de-a cincea ediții a Festivalului Artelor Timişorene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.