”Băieții în ghete” au moral bun înainte de duelul alb-violet cu FC...

”Băieții în ghete” au moral bun înainte de duelul alb-violet cu FC Argeș. Ce spune Cosmin Petruescu despre absența de pe bancă a omologului Emil Săndoi

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica e pe o pantă ascendentă în Liga a II-a după ce nu a mai pierdut de trei etape. ”Băieții în ghete” dau piept însă cu FC Argeș, gruparea cu aceleași culori care nu a suferit niciun eșec până acum în acest sezon. Oaspeții nu-l vor avea pe bancă pe tehnicianul Emil Săndoi, suspendat și pentru meciul de la Timișoara după o ”interferență” avută în desfășurarea jocului cu Chindia. Cosmin Petruescu crede că absența ”principalului” poate fi cu două tăișuri.

”E o partidă pe care o așteptăm cu nerăbdare, jucăm împotriva uneia dintre cele trei echipe neînvinse în acest campionat. O echipă foarte bine organizată în plan defensiv și, nu în ultimul rând, prima care a reușit să smulgă un punct echipei din Târgoviște… Avem foarte multe informații despre ei, cu siguranță și ei au despre noi. Rămâne ca la ora jocului inspirația și forma de moment a jucătorilor să facă diferența. Suntem optimiști, mai ales datorită faptului că venim după o serie de rezultate pozitive, dar mai ales că am reușit în ultima perioadă să confirmăm și în rezultate jocul bun practicat în primele cinci etape. Sperăm într-un joc bun și un rezultat care să ne permită să mai urcăm câteva poziții în clasament. Cu siguranță e un meci deschis oricărui rezultat, dar sperăm cu ajutorul publicului să obținem cele trei puncte”, a declarat Cosmin Petruescu, tehnicianul lui ASU Poli.

”Starea de spirit e bună, suntem optimiști, am fost și după primele jocuri pe care nu le-am câștigat. Un rol important l-au avut aici și jucătorii cu experiență, care i-au ajutat pe cei tineri să treacă peste rezultate”, a adăugat ”Conferențiarul”.

”La noi băncile de rezerve sunt mai depărtate”

Dacă ASU Poli vine după trei meciuri fără eșec, oaspeții de duminică sunt neînvinși, cu două succese și trei remize.


Trupa din Trivale nu va putea fi condusă de aproape de Emil Săndoi, ”principalul” a fost suspendat două runde după ce la meciul cu Chindia a blocat un atac al dâmbovițenilor precum un fundaș veritabil, intrând în suprafața de joc. ”Pentru noi contează mai puțin, cu siguranță după ce începe jocul sunt foarte puține informații pe care le mai poate transmite jucătorilor… jocul se pregătește în cursul săptămânii. La noi băncile de rezerve sunt mai depărtate, de la linie la teren e distanță mai mare. Sunt convins că nu a fost un gest intenționat, chiar a declarat că a considerat că e între linia care delimitează suprafața tehnică de linia de joc, nu se aștepta să fie în interiorul suprafeței de joc… Dacă vom câștiga putem spune că a fost un avantaj că antrenorul lor e în tribună, dacă nu poate și jucătorii evoluează mai dezinvolt, neavând acea presiune pe care o exercită antrenorii”, a mai spus Petruescu.

Dacă majoritatea comentatorilor au fost șocați de gestul lui Săndoi, fanii argeșeni au gustat momentul și i-au dedicat un tricoul special tehnicianului.

”Urmează o partidă grea împotriva unui nume important al campionatului, noi suntem optimiști pentru meciul de duminică, traversăm o perioadă bun și sunt convins că putem obține un rezultat bun”, a spus și Bogdan Bozian. Mijlocașul timișorenilor s-a descătușat la Bacău, unde a punctat de două ori în victoria echipei sale cu Aerostar, scor 2-1. ”Așteptam să vină și momentul acesta, trecusem pe lângă gol în etapele precedente, știam că o să marchez până la urmă. Mă bucur că a venit în deplasarea de la Bacău. Mereu spun că nu e important cine marchează, rezultatele sunt cele mai importante, dacă o fac eu e cu atât mai bine, dar mă bucur să-mi pot ajuta echipa, ori cu un gol, ori cu o pasă de gol. Ar fi foarte bine să avem reușitele de la Lugoj, dar nu e foarte important cine marchează, eu mă bucur că am putut să-i dau pasă de gol lui Gelu (Velici) în meciul cu Cluj, aștept să-mi întoarcă favoarea în meciurile următoare”, a punctat ”Bozi”.

Cosmin Petruescu nu știe încă dacă va miza duminică pe Adrian Poparadu și Marvin Schieb. Primul s-a antrenat normal după accidentare și a jucat 30 de minute în testul  cu CNPT (scor 3-4), în timp ce al doilea s-a antrenat separat în prima parte a săptămânii. În schimb, Adrian Bedea a devenit apt după suspendarea din primele runde și a și bifat primele minute în Moldova. ”A fost o așteptare destul de lungă. Mulțumesc domnului profesor că a avut încredere și răbdare cu mine. Sper să evoluez cât mai mult pentru că de abia am așteptat acest moment”, a explicat Bedea.

Partida ASU Politehnica – FC Argeș se dispută duminică, de la ora 19.30, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în runda a VI-a a Ligii a II-a. Piteștenii au nouă puncte, cu două mai multe decât alb-violeții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.