Ludovic Orban, deja în campanie. Autostrada care va lega Timișoara de Oltenia,...

Ludovic Orban, deja în campanie. Autostrada care va lega Timișoara de Oltenia, realizarea unui nou stadion sau a centurii, printre proiectele pe care PNL promite că le va realiza dacă ajunge la guvernare

1
DISTRIBUIȚI

O rezoluție prin PNL s-a angajat că va susține o serie de proiecte propuse de filialele din județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara atunci când va ajunge la guvernare a fost semnată, ieri, la Timișoara.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că, prin adoptarea acestei rezoluții, partidul pe care-l conduce se angajează ca în momentul în care ajunge la guvernare, să pună în practică proiectele importante asumate în document.

„Această reuniune face parte dintr-un șir de reuniuni ale PNL pe care le realizăm în fiecare județ al țării și pe fiecare regiune. În fiecare județ și în fiecare regiune încercăm să identificăm proiecte importante care să fie de interes național, fie de interes regional sau unele chiar de interes municipal, pe care urmărim să le realizăm. Practic, prin faptul că adoptăm această rezoluție, conducerea centrală a PNL și eu, ca președinte, ne angajăm răspunderea că atunci când partidul va ajunge la guvernare, va susține punerea în practică a acestor proiecte. Evident aici e doar o sinteză a proiectelor pe care le-am identificat în dezbaterile pe care le-am avut.


Avem mult mai multe proiecte pe care le urmărim, dar cel puțin pentru aceste proiecte care au fost identificate ca proiecte importante există un angajament între filialele județene din Regiunea Vest și noi, ca și conducere centrală, că le vom realiza pe parcursul unui mandat de guvernare”, a declarat Ludovic Orban.

Printre proiectele importante asumate de PNL pentru atunci când va ajunge la guvernare se numără, în județul Arad, tronsonul de autostradă Arad – Oradea, punerea în valoare a cetății Aradului sau modernizarea Aeroportului Arad. De asemenea, în județul Caraș-Severin, PNL s-a angajat că va realiza portul cargo de la Moldova Nouă,cu scopul asigurării navigabilității pe Dunăre, calea ferată de tip tram-tren pe relația Reșița – Timișoara, realizarea domeniului schiabil Semenic – Muntele Mic, autostrada Lugoj – Calafat sau finalizarea legăturii rutiere între Băile Herculane și Valea Jiului.

În ceea ce privește județul Hunedoara, printre proiectele importante se numără realizarea domeniului schiabil Valea Jiului, punerea în valoare a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa, revitalizarea din punct de vedere economic a Văii Jiului sau realizarea de agrement în Parcul Național Retezat.

Totodată, pentru județul Timiș, ca principale obiective sunt centura Timișoarei, autostrada Timișoara – Belgrad și legătura cu Via Carpatia, autostrada Lugoj – Calafat, realizarea unei săli polivalente funcționale, a unui spitalul regional, dezvoltarea aeroportului din Timișoara, construirea unui nou stadion și implementarea cu succes a programului Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2021.

1 COMENTARIU

  1. Camcelarul Bismark spunea asa acum 150 de ani:PROMISIUNILE DIN CAMPANIA ELECTORALA SUNR MULTE SI GREU DE CRRZUT CA SE VOR REALIZA …si era german pragmatic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.