Cinci ani de petreceri sub umbrela Blackout: „Scena muzicii electronice din Timișoara...

Cinci ani de petreceri sub umbrela Blackout: „Scena muzicii electronice din Timișoara face progrese de la an la an“

0
DISTRIBUIȚI
BlackOut aniversează cinci ani de existență cu o petrecere care va avea loc la Database

Brandul de petreceri Blackout împlinește cinci ani de existență, momentul aniversar urmând să fie subliniat cu un party care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, la Timișoara.

„5 ani, 40 de evenimente, sute de poze, mii de participanți, zeci de mii de amintiri și flashback-uri, o singură stare de spirit: BlackOut. Vă mulțumim pentru acest jumătate de deceniu petrecut alături de noi, am scris împreună niște capitole de excepție, un bestseller al erei contemporane. Povestea continuă, mai avem multe de spus și multe experiențe de împărtășit“, spun organizatorii party-ului care îi va aduce sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 23, la Database, la butoane pe Lea Dobricic, JUST2 și Alenzex.

„BlackOut a apărut din dorința mea de a veni cu ceva nou pentru publicul timișorean, de a contribui la «mișcarea» techno care a început să ia o amploare mare la acea vreme. Faptul că evenimentele nu erau foarte dese, că mereu încercam să alegem o altă locație după altă locație, că artiștii au fost și sunt în continuare dintre favoriții publicului, au făcut din acest proiect un real succes. Scena muzicii electronice din Timișoara face progrese de la an la an, cu siguranță. Atragem tot mai mulți oameni care încep să digere, apoi ulterior să iubească acest gen de muzică. Ne îndreptăm în mod evident spre vremuri mai bune.


Facem tot posibilul să aducem artiști din ce în ce mai mari, dintre preferații publicului la nivel mondial. Sunt și părți neplăcute și în acest domeniu ca în oricare altul, dar sunt insignifiante în comparație cu satisfacția pe care o avem când vedem zâmbetele și bucurie în jurul nostru, devin mici și neimportante, simțim că merită orice efort“, spune Cosmin Eparu, inițiatorul acestui proiect.

Invitata specială a aniversării Blackout este Lea Dobricic, regina techno-ului sârbesc, cea care a devenit faimoasă în 2013, odată cu câștigarea trofeului Burn Residency, moment din care artista s-a bucurat de o faimă internațională și gig-uri și aprecieri din toate colțurile lumii. Biletele pentru petrecerea aniversară Blackout costă 30 lei, iar fetele beneficiază de acces gratuit până la ora 01. În ceea ce privește concurența, cei de la Blackout consideră că în Timișoara „este loc pentru toată lumea“, iar la capitolul planuri de viitor amatorii de clubbing se pot aștepta la surprize frumoase.

„Concurența este doar o idee vag exprimată în ceea ce mă privește pe mine ca promoter. Fiecare organizator de evenimente are o nișă muzicală pe care o abordează, o zonă bine definită de artiști book-uiți, prin urmare nu e neapărat o concurență evidentă și agresivă. Este loc pentru fiecare, evident. Cred că cei care frecventează regulat evenimentele noastre cât și a altor promoteri au învățat să facă diferența între evenimente bine organizate și prost organizate. E bine ca publicul să aibă anumite așteptări, în acest fel se ridică standardul și crește calitatea serviciilor oferite a celor care vor să facă diferența în industrie și se pot exprima preferințe și alegeri. Cu siguranță proiectul va continua, ne rămâne de suflet și mai avem multe de spus în ceea ce îl privește. Pregătim niște surprize frumoase pe 2019, fiți cu ochii pe noi!“, a mai adăugat Cosmin Eparu, din partea Blackout.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.