Un tânăr din Timiş a confundat realitatea cu aventurile din jocurile video....

Un tânăr din Timiş a confundat realitatea cu aventurile din jocurile video. Ce consecinţe suportă

0
DISTRIBUIȚI

Rebeliune fără margini a unui tânăr din Timiş. Într-o singură seară, bărbatul în vârstă de 21 de ani a reuşit să comită mai multe infracţiuni: a furat un autoturism, pe care l-a condus ulterior, deşi nu avea carnet de conducere şi era şi foarte băut.

Tânărul a furat maşina din Timişoara şi a fost prins în flagrant, ieri după-amiază, de poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sînandrei, în timp ce conducea autoutilitara furată prin Orţişoara.


Potrivit IPJ Timiş, în aceasta se aflau mai multe bunuri de valoare, scule folosite în construcţii. Bărbatul este bănuit şi că a furat, dintr-un alt autoturism din Orţişoara, o borsetă cu acte, în care erau şi 550 de lei. Prejudiciul total se ridică la 43.750 de lei şi a fost recuperat parţial.

Tânărul a fost supus alcooltestului, valoarea rezultată fiind de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost predat poliţiştilor Secţiei 1 Timişoara. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru furt în scop de folosinţă, furt, furt calificat şi conducerea unui autoturism pe drumuri publice fără a poseda permis de conducere. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi se află în arestul IPJ Timiş. Poliţiştii continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.