Poliția Locală Timișoara minte cu tupeu pentru a acoperi ilegalitățile comise pe...

Poliția Locală Timișoara minte cu tupeu pentru a acoperi ilegalitățile comise pe proprietatea prietenilor lui Robu

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1510899282">

Lucrările ilegale de la clădirea istorică ”Băile Neptun”, de pe Splaiul Nistrului, nr.1, efectuate de patronul unui restaurant care a închiriat spațiul de la familia Tuducan, prietenii de concediu ai primarului Timișoarei, Nicolae Robu, au afectat și clădirea alăturată de pe bulevardul 3 August 1919. Proprietarii din acest imobil au reclamat Poliției Locale faptul că, fără acordul lor, că luminatorul, singura sursă de lumină și aerisire pentru băi și bucătării, a fost distrus, fiind instalat un lift pentru mâncare de cei de la restaurant. S-a solicitat Primăriei Timișoara să comunice dacă există autorizație și dacă s-a făcut o expertiză tehnică a clădirii.

Poliția Locală Timișoara a trimis, miercuri, un răspuns reclamanților, în document afirmându-se că ”în urma verificărilor la fața locului s-a constatat că pe ghena de aerisire menționată în sesizare a fost montat un lift de mici dimensiuni pentru transport marfă între subsol și parter. Liftul a fost demontat în urma discuției cu administratorul SC Cucina Toscana SRL, care a afirmat că acesta nu va mai fi montat fără acordul proprietarilor implicați”.

Când au primit răspunsul, oamenii au rămas mască pentru că erau mințiți în față – liftul era în continuare acolo unde au reclamat. Ba mai mult, între timp, au mai fost făcute niște finisaje. Minciuna Poliției Locale a fost  constată și de cei de la Direcția pentru Cultură Timiș care au notat, joi, când au fost, din nou, în control la ”Băile Neptun” că liftul era acolo unde a fost montat ilegal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.