Mii de comenzi primite de singura fabrică de steaguri din vestul țării,...

Mii de comenzi primite de singura fabrică de steaguri din vestul țării, de 1 Decembrie

0
DISTRIBUIȚI

fabrica steaguri

Înainte de data de 1 Decembie, singura fabrică de steaguri din vestul țării, aflată lângă Timișoara, a primit mii de comenzi, astfel că de abia face față numărului mult prea mare de cereri primite. De aproape două luni, cei doi soți care dețin micul atelier, împreună cu croitoreasa pe care o au angajată, lucrează de dimineața până seara, pentru a putea onora comenzile. În acest an, fabrica de steaguri a primit cele mai multe solicitări din ultimii 14 ani, de la înființare.

“De peste o lună și jumătate au început să vină comenzile de steaguri, au început să dea iama în noi. Muncim de dimineața până seara, de luni până duminică, de la ora 04.00, 05.00 și până seara la ora 22.00, 23.00.


Avem și o croitoreasă angajată, facem față comenzilor, le onorăm pe toate, dar cu greu. În ultima perioadă am primit mii de comenzi de steaguri, sunt foarte multe, în special de la primării, și nu numai. Nu știm numărul exact pentru că am făcut steagurile, le-am pus la vânzare și le-am dat”, ne-a declarat Marius Bocșa, proprietarul fabricii de steaguri.

Marius Bocșa a afirmat că steagurile realizate la fabrica aflată lângă Timișoara, în localitatea timișeană Șag, au ajuns în orașe din întreaga țară, înainte de sărbătorirea Centenarului Marii Uniri, dar și în străinătate, fiind comandate și de români plecați la muncă peste hotare.

„Am realizat steaguri de toate dimensiunile. Cel mai mare are aproximativ 20 de metri și a ajuns la Cluj-Napoca, pe bază de comandă. Am trimis steaguri în mai toate orașele din România: Constanța, Iași, Bacău, Cluj, Zalău, Hunedoara, plus în mai tot județul Timiș. Au fost și români care muncesc în străinătate care au cumpărat steaguri”, a precizat Marius Bocșa.

Marius și soția sa, Olimpia Bocșa, dețin fabrica de steaguri în localitatea Șag din anul 2004, care reprezintă, de fapt, un atelier amenajat în locuința lor. Fabrica a fost pusă pe picioare după ce bărbatul a renunțat la meseria de reprezentant comercial, iar soția la cea de învățătoare pentru a porni pe un nou drum. Ideea de a realiza fabrica de steaguri și drapele i-a venit lui Marius Bocșa, care a constatat că diverse instituții doreau să le cumpere, dar nu aveau de unde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.