Interlopul Boncu, prietenul de chefuri al consilierului lui Robu, a pierdut procesul...

Interlopul Boncu, prietenul de chefuri al consilierului lui Robu, a pierdut procesul cu PRESSALERT. Ce l-a obligat instanța

0
DISTRIBUIȚI

Judecătoria Timișoara a dat, ieri, sentința în dosarul în care Lucian Boncu a cerut daune de 10.000 lei jurnalistului Dragoș Boța, editorul șef al PRESSALERT, și publicației pe motiv că l-a defăimat deoarece în articole a fost folosit termenul de ”interlop”. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit, de-a lungul timpului, faptul că Lucian Boncu a fost implicat activ în războiul dintre grupările interlope din Timișoara, acesta având, la acest moment, două condamnări definitive pentru amenințare de tip mafiot și pentru bătaia de la mall.

Boncu este tovarăș de chefuri cu Ioan Nasleu, consilierul personal al primarului Nicolae Robu, care i-a luat apărarea susținând că ””eu am prieteni foarte mulți, dar ce a greșit? Te întreb, e paria orașului?”.


Soția unui apropiat al interlopului Boncu a fost numită șefa serviciului creșe din Primăria Timișoara fără concurs, ocupând această funcție de mai bine de un an. În timpul procesului, Lucian Boncu a susținut că din cauză că a fost făcut interlop nu a putut să se angajeze ca și profesor de sport, deși a terminat facultatea acum mai bine de șapte ani.

Judecătoria Timișoara a respins acțiunea ca neîntemeiată și l-a obligat pe Boncu să-i plătească jurnalistului 3.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.