Soția prietenului interlopului Boncu, ”unsă” de primarul Robu, fără concurs, ca șef...

Soția prietenului interlopului Boncu, ”unsă” de primarul Robu, fără concurs, ca șef al serviciului public de creșe. Amenințări pentru instituirea omertei

21
DISTRIBUIȚI
Lucian Boncu și Patricia Chelbu, șeful Serviciului public creșe din Primăria Timișoara

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a ales să numească în funcția de director interimar al Serviciului public creșe o tânără de 24 de ani, fără niciun fel de experiență în domeniu, care este soția unui prieten al interlopului Lucian Boncu. Patricia Chelbu Goje a intrat în primărie după ce a dat un concurs pentru ocuparea funcției de specialist 2, în februarie 2017, la serviciul creșe, deși este absolventă a Facultății de Drept, după cum a dezvăluit renasterea.ro. Când s-au solicitat informații oficiale  despre cum a ajuns în funcție, în baza Legii 544/2001, privind liberul acces la informații de interes public, omerta a funcționat perfect în Primăria Timișoara. Interesant este faptul că inițial, aceasta a semnat documentele ca și consilier juridic, după care a apărut brusc ca director interimar al serviciului, la câteva luni de când a fost angajată. Declarația de avere și cea de interese a acesteia sunt de negăsit pe site-ul instituției.

Patricia Chelbu Goje este soția lui Marius Chelbu, patronul unui cafe bar situat pe strada Mareșal Alexandru Averescu din Timișoara. Fost boxer, acesta este un prieten apropiat al interlopului Lucian Boncu, cel care vrea să-l pună naș pe consilierul personal al primarului Robu, Ionuț Nasleu, după cum a declarat atunci când PRESSALERT.ro a publicat fotografiile în care chefuiau împreună. Vă reamintim că primarul s-a arătat îngăduitor cu relația lui Nasleu cu Boncu, afirmând ”Nasleu mai face anumite greșeli, dar eu cred că sunt minore”.

Marius Chelbu are pe contul său de Facebook numeroase fotografii, în care apare alături de Boncu, dar și de alți interlopi celebrii, unii dintre ei implicați în luptele dintre grupările din Timișoara. În una dintre ultimele fotografii postate, Boncu apare alături de șefa Serviciului public de creșe și de soțul acesteia.

Întâmplător, în octombrie 2017, a fost încadrată la același serviciu de creșe – Anne Mary Anita Dan, prietena lui Lucian Boncu, până în partea a doua a anului trecut. Aceasta a obținut cel mai mare punctaj dintre participanți. Ulterior, a fost numită directorul creșei ”Consânzeana” de pe strada Irlanda.

Cine este susținătorul

Conform organigramei, Serviciul public de creșe este în subordinea viceprimarului Dan Diaconu. Întrebat, ieri, de PRESSALERT.ro care au fost criteriile care au stat la baza numirii Patriciei Chelbu în funcția de director, prima reacție a viceprimarului a fost să ridice din umeri. ”Teoretic este la mine în subordine. Practic, toate numirile se fac prin dispoziție de primar. Nu știu cum a fost numită și nici ce criterii s-au avut la bază. Sincer, nu sunt prea mulțumit de ce este la serviciul creșe. Este și ea cu interlopii sau sunt probleme cu activitățile serviciului?”, ne-a întrebat viceprimarul Diaconu. La întrebarea cine coordonează, de fapt, acest serviciu, Diaconu a lăsat să se înțeleagă că se bucură de o autonomie specială.

Primarul Nicolae Robu a explicat pentru site-ul nostru numirea în funcție a directorului interimar de la Serviciul public creșe: ”Informându-mă ce posibilități avem, care sunt persoanele dintre care aș putea să numesc pe cineva ca director interimar, am ajuns la concluzia că dânsa este cea mai potrivită și am numit-o. Nu trebuie să ai neapărat experiență. Eu am încredere în tineri. Face treabă foarte bună, în orice caz”.


Deși au trecut mai bine de șase luni de la numirea ca director interimar a Patriciei Chelbu, administrația Robu nu se grăbește să organizeze concurs pentru ocuparea acestei funcții.

Marius Chelbu, soțul șefei de la serviciul creșe, nu știe prea multe despre activitatea consoartei. ”Eu cu soția mea nu vorbesc despre ce are ea la job. Ce are ea acolo, are ea, ce am eu, am eu. Nu amestecăm viață de familie cu viața profesională. Nu mă interesează”, a declarat, ieri, acesta. Chelbu a susținut că ”sunt prieten cu Boncu că am fost la o sală de box împreună, eu făcând box de performanță, el făcând alt sport de performanță, el venind, ulterior, la sală la box. Acolo am legat o relație de prietenie, ne vedem, povestim, treburi de familie, implicit cu el și cu părinții dumnealui”, a declarat acesta pentru PRESSALERT.ro. Marius Chelbu ne-a confirmat că o știe pe Anne Mary Anita Dan încă din copilărie, locuind pe aceiași stradă, ”o știu de foarte mult timp. Sunt prieten oarecum prieten și cu tatăl ei. Am copilărit, aici, în Calea Girocului împreună. Până să aibă ea o legătură cu Luci, o știam de ani de zile”.  Întrebat dacă este prieten și cu consilierul personal al primarului, Ionuț Nasleu, Chelu a răspuns că relația este ”mai puțin de prietenie că nu am avut legături foarte mari, nu am avut intersecții. Dacă îl văd pe stradă bună ziua și atât”.

Amenințările interlopului Boncu

Investigația era aproape gata, ieri, pe la ora 14, când am fost sunat de Lucian Boncu, cel care a fost condamnat în primă instanță pentru amenințare după ce s-a dus la spital la un rival cu un buchet de flori având o bandă neagră și este judecat pentru scandalul monstru între grupările rivale interlope, de la Iulius Mall. De asemenea, numele său apare în scandalul împușcăturilor de la stadionul ”Dan Păltinișanu” din Timișoara, fiind interceptat când povestea despre o discuție purtată cu unul dintre șefii Poliției Timiș, interlopul afirmând ”Băi, tu ştii ce mi-a zis mie?! «Băi, vă rog, nu mai faceţi la mine-n judeţ». Comandantul a venit la mine şi mi-a zis «Luci, crăpaţi-l în două, omorâţi-l, scoateţi-i maţele…» mi-a zis comandantul. «Nu la mine-n judeţ, că mor (înjurătură). Mă dă ăştia cu capul pe pereţi”.

”Ești țăcăliu la cap? Ce ai tăbărât pe mine? Băi, eu am treabă cu oameni, nu cu mașini. (…) Te-au puș ăștia de la PSD să cășuni pe noi?. Ești vioara PSD? (…) Cu ancheta ta jurnalistică, cu fițuica ta de doi lei, nu faci nimic, decât să mă iriți pe mine, să mă scoți din sărite. (…) Vrei să îți arăt ce pot? Tu vrei să mă scoți pe mine din derizoriu (sic!), să scoți ce am mai rău din mine?”, m-a întrebat nervos Boncu. Acesta a susținut că ”nu ți-am dat foc la mașină dacă aia crezi. Mă, nu mai insinua prostii din astea că nu am treabă cu mașini. Nu ai înțeles, nu ți-ai dat seama până acum? Eu am treabă cu oamenii. Sunt destul de bărbat să mă iau de oameni, nu de bunuri și de copii și de familii”. Boncu s-a arătat deranjat că l-am sunat pe prietenul său Chelbu și mi-a transmis ”nu te duce așa departe, nu am treabă cu mașina ta”. Ulterior a revenit asupra subiectului incendierii mașinii, deși nu i-am pomenit nimic despre acest lucru, afirmând ”nu îți dau foc la mașini. Nu fac din astea. E sub demnitatea mea de om”. Boncu a mai susținut că ”toată lumea vorbește. Ești ultima speță de jurnalist care faci mizerii. Inclusiv primarul în spațiul public a declarat asta”, a susținut Boncu, făcând referire la declarațiile primarului Nicolae Robu după ce a fost incendiat Opel-ul.

Lucian Boncu mi-a transmis că m-a dat în judecată pentru că l-am făcut interlop și îmi cere daune, asta deși într-o declarație a sa afirma ”pseudonimul de interlop mi-l asum. Poate ai dreptatea ta că am pseudonim de interlop”. Acum a explicat că ”m-ai făcut de atâtea ori interlop de am crezut și eu”. După ce mi-a transmis pe WhatsApp prima pagina a acțiunii de chemare în judecată și cazierul său curat, acesta m-a resunat și m-a întrebat dacă așa arată un profil de interlop. Lucian Boncu mi-a transmis din nou să mă opresc pentru că ”nu-ți dai seama că dai în oameni, dărâmi oameni? Eu nu am treabă, că nu mă poți afecta cu nimica, că nu sunt persoană publică, dar sunt alții în funcții publice care îi afectează, poate, idiotule (…) Lasă-mi prietenii în pace. Ei nu duc ca și mine. Eu duc orice tăvăleală”.

 

21 COMENTARII

 1. Păcat că și tânărul Diaconu a devenit…obraznic si raspunde ironic.
  Din cate stiu el e plătit din bani publici și dacă intră în discuție cu un ziarist si spune 1. nu prea stiu , așa și asa 2. ia în derizoriu sb. (e si ea cu interlopii?)

 2. Felicitări pt articol.Pacat ca astfel de funcții ajung pe mâini de incompetenti.Forati mai adânc sa vedeti cine este de fapt duduia asta de la crese.Numele de fata e cu rezonanță în oraș…are încrengături mai multe…foarte multe.

 3. Lucrez la creșă Prâslea cel Voinic de pe str Independentei nr 15.Sefa mea este foarte buna prietena cu Anitta Dan.Anitta frecventând aproape in fiecare zi creșă stand sa vorbească cu șefa mea.Mai ales ca mama Anittei lucrând in aceasta creșă.

 4. Lucrez la cresa Praslea cel Voinic de pe str Independenti nr 15.Sefa mea este foarte buna prietena cu Anitta Dan, dar are niste conflicte cu Patricia.Se fac foarte multe lucruri murdare in tot serviciul public crese.Doamna director,Patricia Chelbu Goje, ajunge si sta foarte putin la serviciu si este vai si amar.Pacat de parintii copiilor care vin la cresa.

 5. Creșă de pe independentei condusă de dna Adina Paveliuc este foarte jegoasa.Este foarte multă mizerie iar câteva angajate stau pe telefon și nu fac nimic.Rusine!

 6. In doar câteva zile s-au scris câteva articole despre acest Boncu. Probabil aveți ceva de împărțit cu el. Un lucru este cert, oamenii ca sa își arate valoarea trebuie sa li se ofere șansa, nu văd de ce aceasta doamna care a fost numita directoare nu poate fi o persoana cerebrala și care sa facă treaba. Dar din articol reiese faptul ca Boncu numește cine sa ajungă in funcții publice in oraș, ceea ce nu cred ca este adevărat. Cred ca trebuie evaluată activitatea doamnei directoare si abia apoi sa se facă comentarii. Este un articol care nu a scos in evidentă nimic concret, se vede doar faptul ca redacția Pressalert are o problema personală cu cel mai sus amintit. O seara plăcută!

 7. Dna Paveliuc este o impostoare.Isi bate joc de toata lumea.A fost apropos si sefa pe resurse umane la spitalul municipal.Este o femeie bine bazata si cu asa zise prietene bine sustinute.Rusine ei,Patriciei si Anitei

 8. Buni LIBERALI avem in oras!!!Boncu&co;))))))chiar credeti ca asta e gratis?asta si pe ma-sa ar f….,e genul de om care nu are mama nu are tata!!!!cate taxe de protectie a primit omul asta?cate droguri a vanzut?vinde si azi la un cerc restrans(coca),cate batai a dat omul asta unora care nu aveau bani sa plateasca taxa de protectie?cate batai la comanda a EXECUTAT omul asta?
  Mi-e rusine sa aud ca GOLANUL asta e liberal!!!!si unii il mai si recunosc ca apropiat al lor!!!

 9. Nu înțeleg care este problema voastră cu acea doamna Paveliuc.Am copilul la creșă ei și sunt foarte mulțumită.Este multă curățenie și bravo creșei!

 10. Așa ca un scurt istoric al doamnei Paveliuc pentru ca probabil nimeni nu prea știe mare lucru.A fost șefa pe departamentul resurse umane la spitalul municipal,a lucrat la resurse umane la institutul de chimie apoi a lucrat la primărie.Este prietena cu nume importante din Timișoara dar este o parșivă și mincinoasa.

 11. Buna ziua, ma numesc Ilona și lucrez la creșă de care se face referire . Susțin ca doamna Paveliuc este un on de nota 100 și un șef de nota 10.

 12. In primul rand felicitari pentru dezvaluiri domnule Dragos. Pana la domnia voastra nu a avut nimeni curajul sa scoata o vorba despre aceste mizerii ale Timisoarei. Au instaurat teroare prea multa si de prea mult timp in orasul asta, si bine ar fi ca cineva de la nivel inalt sa nu mai intoarca privirea in cealalta directie, si sa curete odata pentru totdeauna comunitatea de astfel de mizerii.

  Grasul asta, Boncu, e un personaj foarte periculos, e stiut ca nu sa dat in spate nici de la a agresa chiar si un ministru in functie al Guvernului Romaniei. Ce sa mai vorbim atunci despre cetateni care isi vad de treaba, sunt pur si simplu neputinciosi in fata acestui bizon. Ca dumnealui e un personaj periculos nu cred sa mai incapa indoiala pentru orice persoana de bun simt din orasul nostru.

  O alta mare problema sunt aghiotantii acestui obez periculos, asigurati fiind ca tatucul le va pazi spatele daca ii executa ordinele, sunt la fel de periculosi daca nu chiar mai periculosi pentru ca, in slugarnicia lor si pentru a-si satisface stapanul nu se demit de la nimic. Cred ca sunteti constient domnule Dragos ca faptuitorul in cazul incendierii masinii domniei voastre este acest specimen care sa uitat prea mult la serialul NARCOS (vedeti si motto’ul acestuia pe pagina personala de facebook). „Plata o Plomo ” Clovnu asta gras se vrea un fel de Escobar al Timisoarei iar cand e tras la raspundere (de ochii prostimii) pozeaza in profesoara de sport. A procedat prin aceleasi metode inspirate din serialele Netflix si in cazul acelui Talos, care nu e nici el altceva decat o alta mizerie a spatiului urban timisorean.

  Ca Nasleu ( fost sau inca actual SRI’st) e „godfather” nasul, acestora nu e o noutate, el a fost mereu, (de foarte multi ani) nu de ieri de azi, puntea intre cei cu gulere albe din insitutiile publice si banditii astia care terorizeaza pe oricine nu e sluga lor. Prin acest Nasleu se fac aceste „combinatii” si numiri in functii cel putin dubioase in administratia publica a Timisoarei.

  Cat despre primarul Robu, exista o vorba din batrani intelepti la noi la romani: ” Spune-mi cu cine umbli ca sa iti spun cine esti „.

  Vedem multi lucrurile astea. Le stim dar nu avem parghiile pentru a le combate singuri. Nu as fi comentat dar observ cum slugile si pupatorii fundului gras al acestui individ, atunci cand nu dau foc masinilor jurnalistilor incomozi pentru ei, sau nu arunca cocktailuri Molotov la comanda bizonului, primesc comenzi de postaci si ii sar in aparare distrusului astuia si acolitilor lui.

  Mult curaj in demersul dumneavoastra domnule jurnalist, e grea meseria asta iar in vremurile noastre sunt tot mai putini la numar cei care inca si-o fac cu constiinta curata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.