Primarul Aradului, de urgență la spital după discuțiile de la Guvern pe...

Primarul Aradului, de urgență la spital după discuțiile de la Guvern pe tema alocărilor bugetare

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a avut nevoie de îngrijiri medicale, noaptea trecută, după discuțiile pe care le-a avut alături de alți edili cu premierul Dăncilă și cu ministrul Finanțelor pe tema alocărilor bugetare.

Gheorghe Falcă ne-a declarat că, în jurul orei 04.00, i s-a făcut rău și a chemat o ambulanță la hotelul din București unde era cazat, care l-a transportat la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale, având tensiunea foarte mare.

În această dimineață, în jurul orei 08.00, a decis să plece din spital, după ce s-a simțit mai bine, iar apoi s-a întors cu avionul la Arad, fiind într-o perioadă de recuperare.

Primarul Aradului spune că a ajuns în această situație din cauza presiunii prea mari la care a fost supus în ultimele zile.

„Din cauza presiunii prea mari am ajuns la spital.


M-au stabilizat și m-am întors acasă, la Arad. Acum sunt într-o perioadă de recuperare. Miștocăria și nedreptatea m-au afectat. Răutate așa multă ca în ultimele două zile nu am văzut niciodată, felul în care a vorbit domnul Teodorovici cu noi. La ce gaură de bani au, nu au cum să ne asculte. Noi mai încercăm în Parlament, dar nu cred că parlamentarii PSD vor fi atât de curajoși ca și primarii PSD. Am fost afectat de nedreptatea și modul de limbaj al guvernanților la adresa noastră, de aroganța lor”, ne-a declarat Gheorghe Falcă.

Primarii de municipii, reuniţi în Asociaţia Municipiilor din România, au mers, ieri, la Guvern pentru că nu au primit niciun răspuns din partea Ministerului Finanţelor pe solicitarea ca administraţia locală să primească o treime din bugetul naţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.