Calificată deja în Top 6, SCM Timişoara s-a impus greu pe terenul...

Calificată deja în Top 6, SCM Timişoara s-a impus greu pe terenul codaşei Dinamo. Formaţia pregătită de Tudor Costescu a rămas fără victorie

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Timişoara / Facebook

Cu „sacii în căruţă” după eşecul Stelei, care i-a asigurat accesul în grupa roşie, SCM Timişoara nu a făcut un meci strălucit pe terenul codaşei Dinamo, singura formaţie din grupa A fără succes. „Leii” au câştigat la limită, după un final cu suspans după ce au revenit pe tabelă, scor 87-85.

Primul sfert a fost acontat de Dinamo cu 21-15.


Bănăţenii şi-au adjudecat sfertul 2, dar tot gazdele au intrat în avantaj la pauză, cu 43-39. SCM-ul a revenit în sfertul 3 şi a condus cu cinci puncte în urma „liberelor” lui Randolph (46-51). Tot alb-roşii aveau însă să aibă avantaj înaintea sfertului final, început de la 62-57.

Mai mult, echipa gazdă, pregătită de Tudor Costescu, fost tehnician al „leilor”, a revenit la +6 prin coşul lui Deloach. Apoi la a avut şapte puncte pe tabelă după reuşita lui Kemp (72-65). „Leii” nu au cedat şi Pesakovic a restabilit egalitatea la jumătatea mitanului, de la distanţă (74-74). Pe final dinamoviştii au avut un avantaj fragil. Iar cu două minute înainte de final bănăţenii conduceau la limită. Cu 13 secunde înainte de final Randolph a dus scorul la 85-81 în favoarea SCM-ului. Suspansul nu a dispărut, căci Kemp şi-a adus rapid echipa la o singură lungime distanţă. O eroare a făcut ca în ultimele secunde Dinamo să mai aibă o şansă, dar s-a păstrat o diferenţă de două puncte pentru vizitatori, care au ajuns la cinci succese stagionale.

Cel mai bun marcator al „leilor” şi al partidei a fost Vladan Vukosavljevic, cu 25 de puncte, dar şi cu 11 recuperări în cont. Diculescu (10 puncte), Randolph (13), Stojadinovic (3), Brown (9), Popa Calotă (3), Baciu (4), Komatina (2) şi Pesakovic (18), au fost ceilalţi realizatori ai SCM-ului. De partea cealaltă, pentru gazde au strălucit Ousmane Barro şi Justin Baker, ambii cu câte 19 puncte în cont.

Ultimul meci din această fază a competiţiei pentru timişoreni va fi sâmbătă, de la ora 18.00, tot în deplasare, pe terenul Craiovei. În următoarea fază, a locurilor 1-6, în grupa Roşie se va ţine cont de punctele acumulate în prima fază. Programul jocurilor va fi alcătuit pe baza Tabelei Berger de șase poziții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.