ACS Poli a suferit a treia înfrângere la rând în Turcia. Bănăţenii...

ACS Poli a suferit a treia înfrângere la rând în Turcia. Bănăţenii au întâlnit până la urmă o nou promovată în prima ligă din Kazahstan

0
DISTRIBUIȚI

Zi cu peripeţii pentru ACS Poli. După ce ieri adversarul cu numărul 3 din zona Antalya s-a schimbat, bănăţenii au jucat azi cu întârziere, din cauze meteorologice, contra grupării FK Okzhetpes Kokshetau. Gruparea din Kazahstan s-a impus cu 3-2 chiar dacă timişorenii au deschis scorul prin nou sositul Lorenzo Paramatti.

Iniţial bănăţenii trebuiau să joace azi cu danezii de la Fredericia (L2). Apoi, meciul cu noul partener, FK Okzhetpes, s-a amânat după ce trebuia să înceapă de la ora 15., din cauza precipitaţiilor a fost aproape chiar de o anulare.


Până la urmă meciul a început cu aproape o oră întârziere după ce a fost mutat pe un teren mai practicabil.

Fundaşul italian Paramatti, desemnat căpitan astăzi, a deschis scorul în minutul 37 cu o lovitură de cap. ACS Poli nu începuse deloc rău jocul, având alte câteva ocazii bune la poarta grupării care a câştigat la finele lui 2018 a doua divizie din Kazahstan. Adversarii au răsturnat însă scorul până la pauză. Mai întâi în minutul 41 tot în urma unui „cap”. Apoi, la două minute distanţă au profitat de eroarea lui Bilia în propriul careu şi au preluat conducerea cu 2-1.

La reluare o nouă greşeală, în minutul 58, de această dată o minge pierdută de Drăghici, a dus la reuşita cu numărul 3 a celor de la Kokshetau. Acelaşi atacant şi-a răscumpărat eroarea peste şapte minute, când a punctat cu capul în urma unei lovituri libere. Timişorenii au avut şi ghinion, elevii lui Vivi Răchită ţintind bara în două rânduri.

Până acum în Antalya, ACS Poli are doar eşecuri la limită. Precedentele două fiind cedate cu acelaşi scor, 0-1, în faţa slovacilor de la Ruzomberok, respectiv a ucrainenilor de la Dnipro-1. Peste două zile ultima clasată din B dispută ultimul test din Turcia, cu prim divizionara FC Lvov (Ucraina).

ACS Poli: Avram (46, Began) – Bilia, Paramatti (cpt.), Ghidurea, Olteanu (85, S. Românu) – Munteanu (46, D. Pop), D. Codrea – Roulez (46, Motreanu), L. Oprea (46, Rogoveanu), Bîrnoi (40, Drăghici) – Golda. Antrenor: Valeriu Răchită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.