Decizia luată de PSD Timiș în ceea ce privește organizarea alegerilor interne

Decizia luată de PSD Timiș în ceea ce privește organizarea alegerilor interne

0
DISTRIBUIȚI

Comitetul Executiv Județean al PSD Timiș a luat o decizie în ceea ce privește data la care vor fi organizate alegerile interne. Astfel, în ședința de astăzi s-a decis ca la nivelul filialei județene să rămână data de 1 martie pentru desfășurarea alegerilor.

În cadrul conferinței județene extraordinare de alegeri a PSD Timiș va fi desemnat viitorul președinte al filialei, precum și președintele executiv și vicepreședinții.

„Consider că în acest moment de organizare a alegerilor interne, competiția este de înțeles și chiar de dorit, deoarece cea mai importantă este data de 2 martie, dată la care echipa nou aleasă trebuie să demonstreze că își merită locul în forurile de conducere ale partidului și că suntem pregătiți să intrăm în viitoarele campanii electorale cu o echipă unită și puternică”, a declarat Călin Dobra, președintele interimar al PSD Timiș.

Vă reamintim că, săptămâna trecută, mai mulți membri PSD Timiș nemulțumiți au mers la București pentru a discuta cu cei aflați la conducerea partidului.


Astfel, s-a luat decizia organizării unui comitet executiv județean, în cadrul căruia să se decidă dacă alegerile vor fi amânate sau nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.