DRDP Timişoara demolează drumurile ilegale de acces spre centura Timişoarei. Câte construcții...

DRDP Timişoara demolează drumurile ilegale de acces spre centura Timişoarei. Câte construcții sunt vizate

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1529529097">

Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara a lăsat fără acces direct pe centura actuală de ocolire a Timişoarei mai multe zone aflate pe marginea şoselei construite pentru a elimina traficul greu din capitala Banatului. În prima etapă au fost demolate cinci asemenea drumuri de acces, urmează alte 10. Toate acestea erau realizate ilegal. Acţiunea inițiată la începutul acestei săptămâni are ca scop asigurarea siguranţei traficului pe acest drum, a anunţat DRDP Timişoara.

Utilajele administratorului drumului au vizat în prima etapă cinci asemenea accese construite ilegal, iar în perioada următoare vor mai fi demolate alte zece intrări pe centură. Niciuna nu avea autorizaţie din partea DRDP. Pentru ca asemenea intrări să fie construite, infrastructura de acces de la proprietăți către drumurile naționale se poate construi în baza unui acord și a autorizației emise de compartimentul de specialitate din cadrul DRDP Timișoara, astfel încât să nu fie periclitată siguranța participanților la trafic. Documentele necesare sunt disponibile pe pagina de internet www.drdptm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.