Bărbat reținut de polițiști după ce a intrat peste o femeie în...

Bărbat reținut de polițiști după ce a intrat peste o femeie în casă și a lovit-o

0
DISTRIBUIȚI
Foto: radioconstanta.ro

Un bărbat care a pătruns prin efracție în locuința unei femei cu scopul de a o jefui a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, fiind cercetat acum pentru tentativă de tâlhărie calificată. Incidentul s-a petrecut în localitatea arădeană Prunișor.

„Polițiștii orașului Sebiș, au fost sesizați, astăzi, despre faptul că, în cursul nopții trecute, un bărbat ar fi pătruns în locuința unei femei din Prunișor, ar fi lovit-o și ar fi fugit.


În urma cercetărilor efectuate a fost identificat un bărbat de 45 de ani, din aceeași localitate, care, fiind sub influența alcoolului, ar fi pătruns, în cursul nopții trecute, în locuința unei femei de pe raza localității, cu intenția de a sustrage bunuri sau bani. După ce a lovit-o, bărbatul fi fugit fără a mai lua bunuri. În urma audierii bărbatului, acesta va fi reținut de către polițiști, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț”, a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.