Dat afară din partid, Nistor Geană rămâne totuși consilier județean

Dat afară din partid, Nistor Geană rămâne totuși consilier județean

2
DISTRIBUIȚI

Consilierul județean Nistor Geană, dat afară recent din ALDE, rămâne cel puțin momentan în componența CJT, după o decizie a Tribunalului Timiș.

Vă reamintim că, la sfârșitul lunii ianuarie, Geană a fost exclus din partid, lucru care înseamnă că rămâne fără funcția de consilier județean, fiindu-i retras sprijinul politic.


Câteva zile mai târziu, și Traian Stancu, vicepreședinte al CJ Timiș, a fost dat afară din ALDE, motivația conducerii fiind că acesta nu și-ar fi plătit cotizația.

Nistor Geană a contestat, însă, în instanță excluderea sa din ALDE pe motiv de inactivitate, și a cerut ca ordinul de prefect prin care se constată radierea sa din partid să fie suspendat până la judecarea speței.

Astăzi, Tribunalul Timiș a admis cererea de suspendare, decizia este executorie, astfel că Geană rămâne consilier județean. Prefectura Timiș poate ataca decizia tribunalului la Curtea de Apel Timișoara.

2 COMENTARII

  1. Un om trivial cu un caracter fanariot, arțăgos, cu un limbaj de mahala. Calcă peste cadavre pentru interesul personal, un lingău care își mușcă stăpânul imediat ce are ceva de câștigat din îndepărtarea lui. Ehegartner le știe rostul la amândoi. Noroc că s-a trezit ăsta micu,deputățelul cel viteaz care a ajuns din secretar de partid, președinte Alde ca să îi schimbe pe cei doi demenți veniți din PC. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.