PSD Timiș: Robu a pornit un război aberant, se luptă cu cablurile...

PSD Timiș: Robu a pornit un război aberant, se luptă cu cablurile instalate pe stâlpi

0
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș l-a criticat dur, astăzi, pe Nicolae Robu, care aseară a inițiat operațiunea „ghilotina” și a tăiat mai multe cabluri aeriene, lăsând mai multe instituții publice, dar și firme și cetățeni din centrul Timișoarei fără Internet și semnal la televiziune sau la telefonie.

Într-un comunicat de presă, PSD Timiș îl numește pe Nicolae Robu „instigator” și susține că edilul a pornit un război aberant în care este menit să învingă doar orgoliul și vanitatea sa, pentru o iluzorie imagine publică pozitivă. După ce s-a luptat „la nivelul solului” cu gunoaiele pe care lipsa de coerență și profesionalism a Primăriei Municipiului Timișoara le-a generat, acum se luptă de la înălțime, cu cablurile instalate pe stâlpii Enel sau STPT”.

Pesediștii cred că Nicolae Robu este singurul vinovat că Timișoara este plină de cabluri aeriene pentru că, în calitatea sa de primar, trebuia să dispună ca toate societățile de cablu să respecte regulile de urbanism.

PSD Timiș mai consideră că, aseară, Nicolae Robu a „comis-o”, pentru că „a ieșit personal pe teren pentru a tăia abuziv și ilegal diverse cabluri ale unor rețele instalate pe stâlpi de către agenți economici privați.


În calitate de «salvator al municipiului», în mod real, nu a reușit decât să dovedească încă o dată că este o persoană iresponsabilă, care, prin funcția și prin atitudinea sa, îi instigă și pe conducătorii din societățile de interes public local sau PMT de a-i urma exemplul negativ”.

Formațiunea politică atrage atenția și asupra faptului că, potrivit legislației, orice persoană trebuie să dețină un certificat medical doveditor în care să fie menționată condiția „apt pentru lucru la înălțime”, iar unul dintre testele clinice care trebuie efectuate este și examenul psihologic. „«Primarul-instigator» Nicolae Robu a făcut examenul psihologic pentru obținerea avizului medical?”, s-au întrebat pesediștii.

„Lipsa de profesionalism și de implicare responsabilă și corectă, conform atribuțiilor stabilite prin lege pentru autoritatea administrativ teritorială condusă de primarul Nicolae Robu, nu poate fi mascată de acțiuni de tip hei-rup-iste care amintesc de altă epocă (în care de altfel, Nicolae Robu aparține, din punct de vedere comportamental). În loc să își tempereze ieșirile necontrolate, să acționeze legal, să se ocupe în mod real, preventiv și legal de problemele orașului: curățenie, poluare, cabluri, spații verzi, debirocratizare, el nu face decât să instige, să pozeze, să facă circ. Domnule primar, Timișoara e reală, nu e doar o poză pe Facebook la care să vă dăm sau nu like”, mai scrie în comunicatul PSD Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.