S-a pierdut cu firea. Un tânăr, prins cu droguri asupra sa după...

S-a pierdut cu firea. Un tânăr, prins cu droguri asupra sa după ce s-a „emoționat” la vederea jandarmilor

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr din Lugoj care s-a „fâstâcit” la vederea jandarmilor a fost luat la întrebări, iar oamenii legii au descoperit că bărbatul avea asupra sa o cantitate semnificativă de substanțe halucinogene.

„Joi, 28 februarie a.c., pe timpul desfăşurării unei acțiuni în municipiul Lugoj, un echipaj de jandarmerie din Gruparea Mobilă Timişoara a depistat o persoană care avea asupra sa substanţe interzise.


Persoana se afla singură pe o stradă din municipiu, iar la vederea echipajului de jandarmi, a avut un comportament ce a atras atenția. Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii acesteia iar, la percheziția corporală efectuată, au fost găsite 69 pliculeţe din folie de material plastic având, în conţinut, o substanță vegetală de culoare verde-oliv, despre care există suspiciunea că are efect halucinogen”, a transmis Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara.

Persoanei în cauză, un tânăr în vârstă de 19 de ani, cu domiciliul în municipiul Lugoj, județul Timiș, i-au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că reprezintă infracţiune „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, în conformitate cu Legea nr. 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.