Șoc pentru polițiștii de frontieră când au deschis un camion. Câți...

Șoc pentru polițiștii de frontieră când au deschis un camion. Câți migranți au găsit ascunși printre cutiile cu vopsea

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1006780525">

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota  au avut astăzi parte de o surpriză de proporții când au verificat un automarfar condus de un cetăţean turc, în vârstă de 62 ani. Acesta a ajuns, în jurul orei 01.00, la volanul unui  automarfar, format din cap tractor Renault şi semiremorca Schmitz, ambele înmatriculate în România. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire, cutii cu vopsea, cu destinaţia Germania.

”În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, au fost descoperite ascunse, în interiorul remorcii autovehiculului, 34 de persoane, dintre care douăzeci și unu de bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 37 de ani, zece femei, cu vârste cuprinse între 21 şi 34 de ani şi trei minori, cu vârste cuprinse între 5 luni şi 13 ani.Cei în cauză au fost conduşi la sediul instituţiei pentru cercetări, unde, în urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că grupul era format din cetățeni irakieni, sirieni, pakistanezi, respectiv din Bangladesh, Myanmar şi India, solicitanţi de azil în ţara noastră”, se arată ăn comunicatul Poliției de Frontieră.

Șoferul este cercetat  pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți, iar cei descoperiși în camion pentru de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.