Cum poți deveni DJ la prima școală gratuită din România

Cum poți deveni DJ la prima școală gratuită din România

0
DISTRIBUIȚI

Prima școală gratuită de DJ din România se va deschide la începutul lunii mai la Cluj-Napoca, iar mai mulți DJ vor deveni profesori care vor pregăti un număr de 30 de tineri.

Potrivit unui comunicat al agenției organizatoare a școlii gratuite pentru DJ, prin această acțiune se dorește să se ofere șansa unor tineri să experimenteze, să învețe tehnici și să aibă posibilitatea să mixeze pe aparate profesionale.

„Anul acesta la Cluj-Napoca se scrie istorie.


(…) Între 1 și 5 mai, Argatu’, DJ Shiver, DJ Wicked, Dora Pop, Horace Dan D, IV-IN, Marius Mariș si Slim Rocka își vor schimba job-ul de zi cu zi pentru a deveni profesori pentru 30 de tineri. Aceștia vor avea oportunitatea de a-și descoperi și dezvolta abilități pe care nu le pot învăța la școală sau dintr-un tutorial de pe internet. Pentru că a fi DJ înseamnă mai mult decât partea tehnică, vom vorbi și despre pasiune, inteligență emoțională, dezvoltarea empatiei și a muncii în echipă. Toate costurile evenimentului, inclusiv transport, cazare și mese, vor fi suportate de către noi și partenerii noștri. Ne dorim, astfel, să oferim șansa unor tineri să experimenteze și să învețe tehnici și practici din experiențele invitaților și să aibă posibilitatea să mixeze pe aparate profesionale”, se arată în documentul citat.

Tinerii interesați cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani și pasionați de tot ce ține de această lume a muzicii pot completa formularul de înscriere pe www.school.owpn.space.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.