Mai multe zone din Timiş, fără curent electric în urma furtunii UPDATE...

Mai multe zone din Timiş, fără curent electric în urma furtunii UPDATE Intervenții în Timiș și Hunedoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Furtuna puternică din această după-amiază a provocat numeroase pagube, iar efectele se resimt și în rețelele de electricitate de pe raza județului Timiș.

Mai multe echipe de la Cons Electrificarea Instal intervin la acestă oră pentru remedierea avariilor apărute pe liniile electrice de medie tensiune – 20KV Șag, 20KV Peciu, 20 KV Maşloc și 20KV Urseni. De asemenea, și în Timișoara echipele intervin pe cablurile de medie tensiune. Se fac identificări și remedieri, în vederea repunerii lor în funcțiune într-un timp cât mai scurt posibil.

“Avem echipe de rezervă și, dacă vom avea solicitări de la Enel, vom interveni acolo unde se impune. Suntem pregătiți să intervenim prompt, atât cu echipe cât și cu echipamente și materiale specifice. Prin natura meseriei, suntem permanent în consemn. Vom interveni eficient și profesionist, cu atât mai mult că este Paștele, ne gândim că ar fi neplăcut ca oamenii să nu aibă electricitate în noaptea de Înviere“, a declarat Eleodor Coptil, manager general CEI.

UPDATE „Echipele E-Distribuție Banat intervin pentru remedierea avariilor provocate de condițiile meteo severe din după-amiaza zilei de 27 aprilie – cod portocaliu de furtuni și căderi de precipitații, inclusiv grindină.


Principalele cauze care au produs defecțiuni ale rețelei de distribuție a energiei electrice au fost căderea de vegetație sau alte corpuri străine peste liniile electrice. O mare parte a clienților au fost realimentați cu ajutorul manevrelor de la distanță efectuate prin sistemul Telecontrol de gestiune operativă a rețelei de distribuție, iar echipele de intervenție se află pe teren pentru a restabili alimentarea tuturor clienților. La ora 19.00 acționează un număr de 18 echipe ale E-Distribuție Banat și ale contractorilor, cele mai multe intervenții având loc în zona municipiului Timișoara și a localităților învecinate, unde este afectată parțial funcționarea a 9 linii de medie tensiune, precum și în județul Hunedoara – pentru 2 linii de medie tensiune. Echipele vor rămâne pe teren până la remedierea tuturor deranjamentelor colective și individuale”, a transmis E-Distribuție Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.